Tatiàna Orsini

Make-up Artist uit Nuenen

Foto’s gemaakt door: Kim Captein Photography, Yara Brouwer en Gina Vink fotografie

Allereerst van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Een spannende dag, die je nooit meer zal vergeten. Er zullen op jullie dag ongetwijfeld veel foto’s worden gemaakt, of het nou door een professionele fotograaf is, of door de gasten zelf. En hoe fijn is het, dat jullie daar op je allermooist op staan? Een professionele make-up voor de juiste touch/look is daarbij een onmisbaar detail. Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres! Bijdrage geven aan het juiste ‘beeld’ met professionele make-up én met oog voor details als licht, setting en sfeer, is namelijk mijn passie.

Met professionele bruidsmake-up zorg ik ervoor dat je de hele dag zult stralen. Ondanks dat het soms een emotionele dag is, zal je je totaal niet druk hoeven maken over je make-up.

Ik houd van natuurlijke feestelijke make-up, geen dikke lagen plamuur. Jij bent al mooi zoals je bent. Ik zal jouw sterke kanten accentueren, en de juiste spots camoufleren 😉

Proefsessie

Tijdens een proefsessie kijken we samen wat jou goed staat en proberen we verschillende looks. Afgestemd op het thema van jullie dag, jouw jurk, en jouw persoonlijkheid, komen we zo tot het beste resultaat.

Zo is het op de dag zelf geen verrassing meer en weet je waar je aan toe bent. Natuurlijk mag je gezellig iemand meenemen.

Het creëren van het juiste gevoel bij een speciale gelegenheid en een bruid laten stralen met mijn make-up zijn voor mij belangrijk. Ik blijf het heerlijk vinden om een gelukkig gezicht te mogen opmaken voor haar belangrijkste dag.

Contact

Laat je inspireren door de looks op mijn website www.tatianaorsini.com . Ik ben breed inzetbaar; zowel voor jouw bruidsmake-up, als voor de make-up van je daggasten. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw wensen te bespreken. Samen komen we tot het mooiste resultaat in al zijn facetten voor jouw allermooiste trouwdag.

Liefs,

Tatiàna Orsini

>> lees ook ons interview met Tatiana Orsini << 

Website: www.tatianaorsini.co
E-mail: info@tatianaorsini.com
Instagram: @tatianaorsini

1 reviews

  1. In één woord fantastisch!

    Tatiana heeft mijn make-up gedaan voor mijn bruiloft. Een paar weken van te voren hebben we samen een proefmake-up sessie gedaan en daar heb ik absoluut geen spijt van! Ondanks dat Tatiana goed wist in te schatten welke make-up goed bij mijn huid kleurde hield ze ook erg goed rekening met mijn eigen wensen.

    Tijdens de ochtend van de bruiloft was ik helemaal niet zenuwachtig, want ik wist: dit wordt prachtig!
    Tatiana is perfectionistisch, relaxed, erg lief en legt je helemaal in de watten. Het viel mij op dat ze ook goed communiceert met de fotografen om te kijken of de make-up op beeld net zo mooi overkomt als in het echt!

    Mocht je nog twijfelen: zie het als een cadeautje voor jezelf!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023