Trouwen met Femke

Trouwambtenaar uit Breda
Zal ik jullie verhaal vertellen?
Zo lang ik mij kan herinneren heb ik een passie voor toneel, het lezen van boeken en het vertellen van verhalen. Hoe mooi is het dan als je dat kunt én mag combineren met het maken van een prachtige levenslange herinnering? En niet alleen voor jullie als bruidspaar, maar ook voor jullie gasten.

In 2014 ben ik zelf getrouwd. Onze trouwambtenaar heeft destijds haar ziel en zaligheid in ons verhaal gelegd. Ze heeft goed naar ons geluisterd in het voorgesprek en zelfs de kleinste details vertaald naar haar speech. Voor de ceremonie waren we best gespannen. Door haar mooie integere verhaal was deze spanning snel weg en hingen we aan haar lippen. We hebben oprecht kunnen genieten van ons moment en ons jawoord.

Diezelfde dag nog heb ik naar mijn man uitgesproken dat dit is wat ik wil. De liefde vieren, verhalen vertellen en dat samen laten komen in een groots cadeau, namelijk een prachtige levenslange herinnering.

Ik ben geboren en getogen in Brabant en ik verwacht dat ik hier ook oud zal worden. De heerlijke zachte G (schuldig…ik heb ‘m ook), het bourgondische leven, de toegankelijke humor en de laagdrempelige communicatie zijn mij op het lijf geschreven. Ik hou van lekker eten, met mijn twee honden door de bossen struinen, spelletjesavonden organiseren met ons gezin en heerlijke feestjes en BBQ’s met vrienden in de tuin. Wij geven dit ook met heel veel liefde door aan onze twee dochters.

Graag maak ik eerst kennis met jullie door middel van een afspraak bij jullie thuis. Met een kop koffie of thee vertellen jullie wie je bent en wat je wensen en verwachtingen zijn ten aanzien van de perfecte huwelijksdag en uiteraard zal ik ook iets over mezelf vertellen.

De tweede afspraak duurt wat langer. In die afspraak spreken we een wat praktische zaken door en daarna spreek ik jullie graag 1-op-1 een half uur tot een uur zonder de aanwezigheid van je partner. Tijdens dit gesprek stel ik allerlei vragen en zul je merken dat je zelf ook veel vertelt.
Deze twee kanten van jullie verhaal combineer ik later in één verhaal. Jullie verhaal. Dit gesprek plannen we meestal een maand of drie voor jullie grote dag in.

Een week of twee voor jullie grote dag hebben we nog een vervolgafspraak. Dit kan in verschillende vormen plaatsvinden, dat bespreken we tegen die tijd. Het moet vooral voldoen aan jullie wensen. We spreken dan de laatste dingen nog even door.

Vanaf het moment dat we hebben besloten om samen dit avontuur aan te gaan hebben we zeker ook tussentijds nog contact met elkaar. Ik neem jullie ook mee op het praktische pad zoals wat er allemaal bij de gemeente geregeld moet worden om het huwelijk daadwerkelijk te kunnen en mogen sluiten. Samen komen we daar altijd uit!

De inhoud van mijn verhaal blijft tot aan de ceremonie geheim. Ja, ook voor jullie…

Willen jullie echt een persoonlijke ceremonie die zowel voor jullie als jullie gasten op en top genieten is? Of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Groetjes,

Femke

E-mail: femke@crielaers.com
Website: www.trouwenmetfemke.nl
Telefoon: +31 6 20 19 44 92

1 review

 1. Je was geweldig!

  Nu zijn we wat bevooroordeeld, maar wat zijn we blij dat we je na 25 jaar weer live gesproken en gezien te hebben. Als dierbare vriendin, oud klasgenote en oud danspartner kende ik je, maar ik wist niet hoe je je rol als BABS zou vervullen, maar wat zijn wij blij dat je er was.

  Wij vonden je benaderbaar, communicatief zeer professioneel, maar toch ook vriendelijk en hartelijk. De weg erheen was al een hele fijne weg. Je gesprek vooraf was een feestje en duurde vast langer dan gemiddeld ;). Je hield met alles rekening. Luisterde aandachtig naar onze wensen en onze verhalen (individueel, als stel en zelfs de kinderen). Je hebt ons uiteindelijk buitengewoon verrast met je mooie toespraak. Warme woorden die vreugdevol werden uitgesproken met een sprankeltje humor. Je was daarbij een extra kers op de taart. Zoveel complimenten die wij van anderen ontvingen over jouw ‘optreden’. Wij zijn je zeer dankbaar en hebben van je genoten!

  Wij hopen dat nog veel bruidsparen van jouw expertise als BABS mogen genieten.

  We keep in touch!

  Liefs van ons, Edwin, Roos en de kids

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.