Trouwjurk vermaken

Op maat maken, restauratie en restyling

Maria is bruidsstyliste en coupeuse. Zij is gespecialiseerd in het op maat maken van jurken, het restylen of restaureren van jouw droomjurk.

Het huwelijk is een van de meest bijzondere gebeurtenissen in ons leven. Het is een viering van liefde en verbintenis, en elke bruid droomt ervan er op haar best uit te zien. Je trouwjurk is het middelpunt van deze dag en moet perfect zijn.

Maar wat als je wilt dat je trouwjurk net zo uniek is als je liefdesverhaal? Geen twee bruiden hetzelfde zijn. Elke bruid heeft haar eigen stijl, visie en persoonlijkheid. Dat is waar de magie van een coupeuse en bruidsstyliste voor begint. We maken jouw trouwjurk helemaal JIJ!

Wat kan ik voor jou doen?

  1. Jouw droomjurk op maat maken
    Je hebt je jurk gevonden maar hier en daar moet er nog wat aan gewerkt worden. Misschien iets te lang of juist iets te kort? Wat krapjes of juist wat ruimte over. We maken jouw jurk perfect passend op jouw maten en vormen.
  2. Restauratie
    Je hebt een prachtige vintage jurk gevonden van oma of moeder of gekocht. De staat van de jurk is helaas niet meer zoals het ooit was maar je zou er dolgraag in willen trouwen. Pareltjes eraf, kant wat los of stuk. Een kapotte naad.. Je jurk weer helemaal tip top.
  3. Restyling
    Met de koop van een jurk die al eens eerder een dag heeft mogen schitteren koop je natuurlijk ook de voorkeur van die bruid. Soms had je zelf dit of dat misschien net wat anders gedaan.

Hoe wordt jouw jurk ook helemaal jij?! Wat je bruidsjurk vraag ook is je kunt bij ons terecht!

Neem snel contact op via onze website of plan gelijk een afspraak in.

Tot snel!

Groetjes,

Maria van Hooft

Contactgegevens:

Website: http://www.trouwjurkvermaken.nl/
Instagram: @trouwjurkvermaken

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023