Thaise Tuktuk 

Trouwvervoer uit Raamsdonksveer

Hebben jullie de trouw- en feestlocatie al geboekt en zijn jullie bezig met de laatste puntjes op de i voor jullie bruiloft? Is de jurk gepast, het eten geproefd en is ook de decoratie al helemaal geregeld? Dan is dit een goed moment om na te gaan denken over het trouwvervoer. Want, hoe gaan jullie je verplaatsen op deze bijzondere dag? En nog belangrijker, waarmee maken jullie je big entrance? Als je op zoek bent naar origineel trouwvervoer dan ben je bij deze leverancier aan het juiste adres.

Deze leverancier beschikt over origineel trouwvervoersmiddelen. Waaronder ook een voertuig dat je in Nederland niet zo snel ziet, namelijk een Thaise Tuktuk. Je kunt kiezen tussen witte of rode tuktuks. Wanneer je kiest voor een tuktuk als trouwvervoer, dan weet je zeker dat tijdens de entrée de ogen op jullie gericht zijn.

De tuktuks zijn geschikt voor max. 7 personen dus eventueel kunnen de ouders, ceremoniemeesters of kinderen ook in de tuk plaatsnemen. Ze zijn elektrisch aangedreven en kunnen bijna overal komen. Met mooi weer kan de tuktuk helemaal open en bij wat slechter weer kan de tuktuk rondom afgesloten worden met schermen tegen de regen en wind.

Wist je dat je bij hen ook een gele Amerikaanse schoolbus en een rode retro scooter kunt huren?

Website: https://www.tuktukbrabant.nl/
Mail: info@tuktukbrabant.nl
Instagram: @uitinzuid

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023