Lots of Love Weddings

Weddingplanner en ceremoniemeester uit Breda

Lotte van Lots of Love Weddings is een ervaren weddingplanner en ceremoniemeester uit Breda. Ze organiseert bruiloften in Nederland én in Toscane, Italië.

Zijn jullie op zoek naar hulp bij de voorbereiding van jullie trouwdag? Dan ben je bij mij – Lotte van Lots of Love Weddings – aan het juiste adres!

Waarvoor kun je bij Lots of Love Weddings terecht?

– het plannen van jullie volledige bruiloft (of een gedeelte ervan)
– jullie ontzorgen tijdens jullie grote dag: ceremoniemeesterschap
– trouwadviesgesprekken
– trouwen in het buitenland (I love destination weddings, vooral in Toscane!)

Wat kun je van Lots of Love Weddings verwachten?

– een persoonlijke, informele aanpak
– oog voor detail: een tot in de puntjes verzorgde dag!
– een uitgebreid netwerk van professionele leveranciers

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat we kunnen kijken of er een klik is!

Huur een Fiat 500 oldtimer

Naast het organiseren van bruiloften, kun je bij Lots of Love Weddings ook terecht voor het huren van een Fiat oldtimer. Maak indruk met een bijzondere trouwauto. En huur deze Fiat voor jullie bruiloft.

Weddingplanner en ceremoniemeester fiat 500Foto: @totemfotovideo

Lees meer over Lotte van Lots of Love Weddings in haar blog!

Even voorstellen: Lotte van Lots of Love Weddings
“Zijn jullie op zoek naar een open en transparante weddingplanner en ceremoniemeester? Lotte van Lots of Love Weddings is erg toegankelijk en vindt een informele omgang heel fijn.”
Lees meer >>

Instagram: Lots of Love Weddings
Facebook: Lots of Love Weddings
Pinterest: Lots of Love Weddings
Website: Lots of Love Weddings

Foto’s carrousel v.l.n.r. gemaakt door: Eigen beheer, Laura Knipsael Photography, Laura Knipsael Photography

4 reviews

 1. Met Lotte op weg naar een liefdevolle en persoonlijke bruiloft.

  Een bruiloft organiseer je niet dagelijks maar tegelijkertijd wil je wel dat het een onvergetelijk, mooie dag wordt voor iedereen. Best een opgave. Wij kwamen er dus al snel achter dat ook een “overzichtelijke” bruiloft in Brabant toch meer werk betekende dan we hadden gedacht. Helemaal omdat we soms geen idee hadden wat de (on)mogelijkheden waren en wat nou juist wel of niet werkt op de dag zelf. We wilden goed geïnformeerd keuzes kunnen maken. Toen zijn we opzoek gegaan naar een professional. Niet om de bruiloft vóór ons te regelen maar juist om het mèt ons te regelen.

  Aan Lotte hadden we hierbij een hele goede. Lotte is slim, nuchter, serieus, lief, praktisch, grappig, geduldig, hartelijk en altijd bereikbaar. Als we daar behoefte aan hadden bezocht ze met ons locaties en ging mee naar (kennismakings-)gesprekken. Ze maakte handige overzichten en checklijsten en stuurde ons reminders over zaken die nog geregeld moesten worden of betalingen die gedaan moesten worden. Lotte regelde belangrijke en tijdrovende aspecten zoals de planning, het (dubbel-)checken van de afspraken met leveranciers/locatie, het in de gaten houden van betalingstermijnen en het opstellen en actueel houden van het draaiboek. Op de dag zelf was zij ceremoniemeester. De rust zelve, alles onder controle, de contactpersoon tussen ons, familie, vrienden, fotograaf, locatie, DJ.

  Door Lotte in te schakelen hebben we een enorm persoonlijke bruiloft kunnen organiseren en hebben wij ons op de dag zelf nergens zorgen over hoeven maken. Daarbij hebben we een ontzettend leuk persoon leren kennen. We kunnen ieder aanstaand bruidspaar aanraden om eens kennis te maken met Lotte. Haar aanpak is persoonlijk en professioneel, haar rol (groot of klein) stemt ze af op de wensen van het bruidspaar.

  Liefs,
  Natalie & Diewert

 2. Meer liefde, minder geregel 🙂 wij gunnen je Lotte & ‘Lots of love’!

  Wij zijn getrouwd op 5 juni 2020. Dit was temidden van een gedeeltelijke lock-down (i.v.m. Covid) wat de nodige onvoorspelbaarheid met zich meebracht.

  We besloten Lotte in te schakelen om alles voor ons zo relaxed mogelijk te laten verlopen. Ze heeft enorm goed meegedacht in oplossingen en dat hadden we echt nodig! Er werd een videoverbinding opgezet waardoor iedereen live kon meeleven met onze ceremonie. Op de feestlocatie werden onze gasten al warm door haar ontvangen en wie wilde kon daar de ceremonie ook al bekijken. Uiteindelijk zorgde Lotte ervoor dat onze dag zo relaxed verliep als wij hadden gewild, ondanks de uitdagende omstandigheden.

  Ondanks de koude junidag was het een dag vol gezelligheid, liefde en warmte. Een ceremoniemeester / weddingplanner leek ons in eerste instantie niet nodig, maar zeker gezien ons kleine gezelschap en de uitdagende omstandigheden zijn we blij dat we haar hulp hebben ingeschakeld. Ze blijft rustig, is praktisch en realistisch ingesteld, heeft een warme en professionele uitstraling en schakelt moeiteloos en zonder dat je het merkt met leveranciers.

  Met Lotte heb je meer ruimte voor de liefde en minder gedoe en geregel. Mocht je een weddingplanner / ceremoniemeester overwegen, ga zeker eens een gesprekje met haar aan en kijk of het klikt. Eigenlijk gunnen wij iedereen een Lotte en ‘Lots of love’ op hun mooiste dag!
  🙂

  Peter & Lia

 3. Een onvergetelijke dag!

  In het najaar van 2019 kwamen we in contact met Lotte. Onze bruiloft zou in juni 2020 plaats moeten vinden. Het contact was meteen heel fijn en we merkte bij het eerste gesprek al dat Lotte enorm gepassioneerd en perfectionistisch is. Toen in maart 2020 Covid naar Nederland kwam heeft ze ons ook ontzettend goed ondersteunt met het verplaatsen van de bruiloft en ”wat te doen”. Nadat we onze bruiloft uiteindelijk twee keer hebben moeten verplaatsen, was het 10 september 2021 dan eindelijk zo ver. Een city wedding in het centrum van Breda moest het worden, en dat is meer dan gelukt! Op verschillende locaties in het centrum van Breda hebben we onze bruiloft gevierd.

  Met behulp van Lotte haar flexibiliteit en ervaring in het organiseren van bruiloften hebben we er, ondanks een aantal maatregelen die nog steeds geldig waren, een onvergetelijke dag van kunnen maken! Toen in de week vóór de bruiloft duidelijk werd dat het weer niet al te best zou worden op onze bruiloft heeft ze ons enorm geholpen en ontzorgd met het maken van aanpassingen voor de dag zelf.

  Van onze leveranciers en gasten hebben we ook hele positieve reacties gekregen over Lotte! Super knap dat ze op alle locaties alles tot in detail geregeld had.
  We kijken met veel geluk terug op onze bruiloft. Dankzij Lotte hebben wij op de dag zelf en de weken voor de bruiloft echt kunnen genieten!

  Lotte, ontzettend bedankt dat je van onze dag een onvergetelijke dag hebt gemaakt!

  Liefs, Daan & Shirley

 4. Fantastisch!,

  Al vrij snel nadat wij onze trouwdatum en locaties hadden vastgelegd waren we het erover eens dat het erg fijn zou zijn een professionele ceremoniemeester in te huren. Tegelijk met de zoektocht naar een ceremoniemeester bleek dat er toch wel veel komt kijken bij het plannen van een bruiloft. We maakten een afspraak met Lotte en het klikte direct. In de eerste plaats omdat ze een erg lief en vrolijk persoon is. Daarnaast is ze erg professioneel: bij onze eerste afspraak liet ze ons een voorbeeld van een (tot bijna op de minuut uitgewerkt)draaiboek zien waardoor we direct wisten: deze dame verstaat haar vak. We hebben Lotte gevraagd om onze ceremoniemeester te zijn en ons daarnaast met extra zaken te helpen. Lotte luistert heel goed naar de wensen en denkt heel erg mee. Ze geeft goede tips: van bands tot visagisten en van feliciatiemogelijkheden tot dresscodes. Naast dat we Lotte als ceremoniemeester hadden ingehuurd hebben we haar dus gevraagd ons ook met extra zaken te helpen. Het was bijzonder dat die samenwerking als vanzelf verliep daarin. Lotte gaf bijvoorbeeld ook tijdig aan als we nog bepaalde zaken moesten oppakken. In overleg nam zij ook zaken over. Maar zoals gezegd dit liep erg soepel. Lotte heeft de gave hier het overzicht goed in te houden. Op de dag zelf was het zo fijn dat ze er was. Ze was voor iedereen het aanspreekpunt en loste alles direct op. Ze gaf het tijdig aan als er iets te gebeuren stond (speech, zang, make-up fresh up). Hierdoor hadden wij een erg relaxte dag en konden wij optimaal van alles genieten. Ook van de gasten en alle leveranciers ontvingen we erg positieve reacties over Lotte. Wij zijn haar ontzettend dankbaar voor alles. We hadden ons geen betere weddingplanner kunnen wensen. Voor iedereen die twijfelt: ja neem zeker professionele ceremoniemeester/ weddingplanner en huur Lotte dan in. Het zal je veel zorgen uit handen nemen en ervoor zorgen dat je trouwdag tot in de puntjes geregeld is waardoor je optimaal kunt genieten.
  Lotte: we gaan je stiekem een beetje missen. Ons contact was zo fijn. Bedankt voor alles!!!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023