Witte Fiat 500 oldtimer

Trouwvervoer uit Breda

Op zoek naar een geweldige trouwauto in Brabant? Wat dachten jullie van deze witte Fiat 500 oldtimer?!

Huur een Fiat 500 Oldtimer bij Lots of Love weddings

Naast het organiseren van bruiloften, kun je bij Lots of Love Weddings ook terecht voor het huren van een Fiat oldtimer. Maak indruk met een bijzondere trouwauto. En huur deze Fiat voor jullie bruiloft.

Voor de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk bijzonder vervoer. Dan zit je met deze toffe Fiat 500 uit 1973 helemaal goed! De auto past perfect bij een Italiaanse bruiloft, maar ook bij een bruiloft in vintage of juist moderne stijl.

Hebben jullie interesse om de Fiat 500 oldtimer te huren? We nemen dan graag de tijd voor een uitgebreide uitleg en jullie vragen. Ook is het mogelijk om vooraf een proefritje te maken. Op de dag zelf kun je ervoor kiezen om de auto zelf op te halen, of om ‘m te laten brengen. Ook is het mogelijk een prachtig autobloemstuk of een hippe bloemenslinger bij de auto te laten leveren, uiteraard in jullie stijl. Of wat dachten jullie van een rieten koffer achterop?!

De Fiat is in het bezit van weddingplanner Lotte van Lots of Love Weddings, gevestigd in Breda, maar ook buiten Breda is deze geweldige trouwauto te huur. Huurprijs vanaf € 232,- per dag.

Op zoek naar een weddingplanner of ceremoniemeester?

Lotte van Lots of Love Weddings is een ervaren weddingplanner en ceremoniemeester uit Breda. Ze organiseert bruiloften in Nederland én in Toscane, Italië.

Zijn jullie op zoek naar hulp bij de voorbereiding van jullie trouwdag? Dan ben je bij mij – Lotte van Lots of Love Weddings – aan het juiste adres!

Instagram: Lots of Love Weddings
Facebook: Lots of Love Weddings
Pinterest: Lots of Love Weddings
Website: Lots of Love Weddings

>> Lees ook het interview me Lotte van Lots of Love Weddings <<

Fotocredits:
Bo Jessen fotografie
Liz Hendriks fotografie

Totem Foto & Video
 Patricia Fotografeert
Fotograaf Wedding Fotografie
Malou Evers
Visuals by Sharon

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023