Yes we do! Wedding events

Weddingplanner & ceremoniemeester

YES WE DO!

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Na het delen van dit heugelijke nieuws met jullie familie en vrienden, komen er ongetwijfeld een hoop vragen op jullie af. Met als belangrijkste vraag: is de organisatie van mijn droombruiloft veel werk of überhaupt mogelijk? Ja zeker, en geen zorgen! Wij stippelen, samen met jullie, het pad van de liefde voor jullie uit! Zo hoeven jullie op jullie grote dag niets anders te doen dan genieten.

>> Lees ook het interview met Olsen <<

Het ‘van A tot Z’ huwelijkspakket

Als ervaren weddingplanner weet Yes we do als geen ander dat het organiseren van een bruiloft veel tijd kost, met name de uitgebreide zoektocht naar de beste leveranciers. Hebben jullie al een goed beeld van hoe jullie perfecte dag eruit moet komen te zien? Heb je alleen geen idee waar je moet beginnen met de organisatie of hebben jullie juist geen idee wat er allemaal kan en mogelijk is? Ben je echt op zoek naar de professionele ondersteuning dan zetten wij graag ons beste beentje voor! Jullie bruiloft is tenslotte ons visitekaartje.

Styling

Geheel in jullie eigen gekozen stijl zorgen we voor een perfect gestylde ceremonie of een prachtige diner tafel. Kleuren bepalen voor een groot gedeelte de sfeer van jullie huwelijk. Bepaalde details in de styling gaan dit helemaal afmaken en hiermee geven jullie een persoonlijke draai aan de dag! Wij stellen een uitgebreid styling plan voor jullie op en brengen deze tot uitvoer! Geen stress over de styling van jullie bruiloft!

Benieuwd naar het werk van Yes we do?

Bekijk onderstaande styled shoots voor inspiratie!

Blue winter wedding 
Groen in de winter 
Christmas Winter wedding shoot bij de Avenue

Ceremoniemeester

Jullie ceremonie tiptop geregeld? Geen vrienden of familie inschakelen en samen genieten van jullie dag. Ook dan ben je bij Yes we do aan het juiste adres. Een extra stoel voor tante Monique. Een vegetarisch diner voor je beste vriend of een glutenvrije taart voor je zus. Je laat het met een gerust hart over aan ons. Hoeft niemand tijdens het diner op zoek naar een verlengkabel voor de sketch van jullie vriendengroep. Daarnaast hebben alle leveranciers, zowel die van Yes we do, als eigen contacten een vast aanspreekpunt gedurende de hele dag. Wij zorgen ervoor dat jullie geen enkel moment worden lastiggevallen moet moeilijke vragen.

E-mail: info@yesweddings.nl
Instagram: @yeswedo_weddingevents
Fotocredits: We Shoot Love

Yes we do weddingplanner - Trouwen in Brabant (5) Yes we do weddingplanner - Trouwen in Brabant (1)

12 reviews

 1. Melissa & Ifrim

  Waarom alleen jezelf laten ontzorgen op je grote dag, wanneer het ook kan tijdens het er naar toe leven? Dankzij Olsen is dit voor ons mogelijk gemaakt. Ruim een jaar voor de grote dag zijn we met Olsen gaan zitten om al onze wensen te bespreken en het plan uit te stippelen. Olsen kan erg goed luisteren (en samenvatten, doorvragen) en werkt heel gestructureerd. Alles werd tot in de puntjes uitgezocht en ze kwam met leuke originele voorstellen waar we uit konden kiezen (zonder Olsen zouden we niet op onze perfecte locatie zijn uitgekomen), om die vervolgens verder te fine tunen. Al het regelwerk is ons uit handen genomen waardoor we alleen maar de leuke dingen hoefden te doen: kiezen hoe onze grote dag eruit moest komen te zien. Hierdoor konden we al genietend en stressloos naar de dag toeleven. Olsen denkt echt aan alles en heeft een heel prettig netwerk opgebouwd waar ze uit kan putten. Bovendien is ze communicatief heel vaardig en vooral een lieve vrouw met een warme persoonlijkheid. Daarbij is Olsen absoluut niet vies van de mouwen opstropen en hard werken, ze volgt goed afspraken op en regelt vanalles zelf wat betreft stijling etc. Dit is zeker een van haar speerpunten. Achteraf kunnen wij zeggen dat onze trouwdag perfect was, we zijn zo goed ontzorgt en hebben intens kunnen genieten van onze dag. Zonder Olsen was dit absoluut niet op die manier gelukt, ook alle vrienden en familie hebben alles mee kunnen krijgen en kunnen genieten terwijl alles voor iedereen tot in de puntjes geregeld en georchestreerd werd. We prijzen onszelf erg gelukkig dat Olsen dit voor ons heeft weggezet en zijn haar daar ontzettend dankbaar voor. Wanneer je nog twijfelt over het inzetten van een wedding planner, is ons laatste advies: gewoon doen en laten verzorgen door Olsen! Daar ga je geen spijt van krijgen. We wensen Olsen dan ook nog heel veel mooie bruiloften toe die ze mag gaan plannen! Liefs, Melissa & Ifrim.

 2. Bruiloft 16-09-2022

  Tijdens het vrijblijvende kennisgesprek met Olsen voelden wij direct een klik. Tijdens dit gesprek vertelde ze wat wij van haar konden gaan verwachten. Dit sloot helemaal aan bij onze wensen en dus werd Olsen officieel onze weddingplanner en ceremoniemeester. Die hadden we hard nodig, want bij thuis trouwen komt heel veel kijken… In de eerste fase heeft Olsen ons met name geholpen met het zoeken van leveranciers en opvragen van offertes.

  Toen alle leveranciers vast lagen konden we aan slag met het leuke deel… De decoratie, sfeer en indeling van de dag Toen kwam Olsen helemaal los. We zagen direct dat hier Olsen haar passie ligt en ze gaf ons dan ook veel waardevolle adviezen en ideeën. Ook in de uitvoering daarvan hebben we heel veel aan Olsen gehad, van bloemen tot kaarsjes en van tafellopers tot witte loper. Olsen heeft het voor ons geregeld. Voor de indeling van de dag heeft Olsen voor ons een draaiboek gemaakt. Erg handig, omdat we soms zelf het overzicht een beetje verloren. Het draaiboek zette alles op een rijtje. Dit zorgde bij ons voor veel rust!

  Op de dag zelf was Olsen letterlijk onmisbaar. Zij was degene die ervoor zorgde dat alles op z’n plek kwam. Ze zorgde dat alles volgens planning verliep en dat er niks werd vergeten. Met als toppunt de prachtige dinertafel. Deze zag er precies uit zoals we in gedachten hadden. Daar hebben we dan ook veel complimenten over gekregen.

  Olsen is ook erg flexibel. Dit heeft ze op verschillende momenten laten zien. Tijdens de voorbereiding al wanneer we plots weer nieuwe dingen bij bedachten, of toch wat andere dingen wilden. Nooit was het teveel. En op de dag zelf werd dit nog eens extra duidelijk. Van wc-rollen halen tot buienradar in de gaten houden. Zelf hoefden we bijna nergens meer aan te denken.

  Kortom, wij zijn erg tevreden over Olsen als weddingplanner en ceremoniemeester. Olsen weet wat ze doet, is geduldig, flexibel, houdt het overzicht en heeft oog voor detail.

 3. Bruiloft 26-05-2022

  Wat een geweldige trouwdag hebben wij gehad, mede namens onze ceremoniemeester Olsen van ‘Yes we Do! Wedding events’. Door omstandigheden waren wij 2 weken voor de bruiloft op zoek naar een nieuwe ceremoniemeester. Via een vriend kwamen wij terecht bij Olsen. Olsen greep deze uitdaging met beide handen aan en is voor ons aan de slag gegaan. Ze heeft een overzichtelijk draaiboek gemaakt, contact onderhouden met leveranciers en goede ideeën ingebracht. Op de dag zelf heeft Olsen alles in goede banen geleid. Veelal op de achtergrond en op de juiste momenten aanwezig voor gasten en het bruidspaar. We zijn Olsen ontzettend dankbaar voor onze zorgeloze dag.

 4. Danny & Renee 03-03-2023

  De styling van onze bruiloft wilden wij in eerste instantie zelf doen. Een aantal weken voor de bruiloft kwamen we tot de conclusie dat we toch beter een styliste in de hand konden nemen. De kennismaking met Olsen voelde meteen goed. Ze stelde ons gerust dat het helemaal goed zou komen.

  Olsen is creatief, flexibel en voelt goed aan wat je wensen zijn. Wij hebben ons geen moment meer druk gemaakt en de locatie zag er werkelijk waar prachtig uit!

  Zelf zouden we dit nooit voor elkaar hebben gekregen, Olsen is een echte aanrader!

 5. 31-03-2023 F&C

  Olsen heeft een enorme bijdrage geleverd aan de mooiste dag van ons leven. Doordat Olsen de styling voor ons op zich had genomen, was dat voor ons een zorg minder. Ze nam ons goed mee in het proces, luisterde naar onze ideeën en kwam met een stylingsplan dat volledig aansloot op onze wensen. Ook als we last-minute ideeën hadden, stond ze daarvoor open en dacht ze met ons mee om het mogelijk te maken. De dag zelf was prachtig aangekleed en we hadden het zelf nooit zo mooi kunnen krijgen. Wij raden Yes we do! Wedding events aan iedereen aan.

 6. 11-05-2023

  Olsen was fantastisch! Zij heeft onze bruiloft gestyled op 11 mei 2023. Vanaf het begin (bij de voorbereidingen) tot het eind ( na de bruiloft) voelden wij alsof wij aan niets hoefde te denken. Het was fijn dat Olsen zelf met veel keuzes en ideeën kwam, omdat wij eigenlijk blanco in onze huwelijk aankleding gingen en niet wisten wat nu eigenlijk te verwachten of wat wij wilden. Als je twijfelt, echt doen! Er is ons zoveel moeite, tijd en onrust bespaard gebleven hierdoor, zowel bij de voorbereidingen als de dag zelf. Het was ontzettend mooi gestyled en veel complimenten gehad van de gasten! Dankjewel!

 7. Gijs en Dominique

  Olsen heeft de aankleding voor onze bruiloft gedaan, wat een geweldige meid! Ze heeft enorm goed naar onze wensen geluisterd, dacht goed mee en kwam zelf ook met leuke ideeën en leveranciers! Zelfs ons droom busje nog kunnen regelen via haar! Geen vraag is te gek en wij hebben een geweldig mooie dag zonder zorgen gehad dankzij Olsen. Hele grote aanrader!!

 8. M&J 20-05-2023

  We wisten met onze bruiloft niet waar we moesten beginnen. En kwamen uiteindelijk bij Olsen terecht. Ze is langs geweest voor een gesprek en gelijk alles was duidelijk. Wat is het fijn om veel taken uit handen te kunnen geven voor jou perfecte dag. Ze had fantastische ideeën. Alles wat jij wil kan bij haar. Het is nooit te gek bij Olsen. We hebben een super mooie dag gehad alleen al door haar. Omdat je zelf nergens rekening mee hoeft te houden en ook echt alles in de gaten houdt voor je. Zodat overal waar je komt het al klaar staat. Ook aan de kleinste details wordt gedacht. Wat een topper ben je en ga zo door! Zeker een aanrader voor het gehele pakket. Van vooraf tot aan het einde van je bruiloft! Dankjewel voor alles nogmaals!!

 9. Styling bruiloft 01-07-2023

  Olsen heeft onze aankleding/versiering voor onze bruiloft verzorgd en wat heeft ze dat goed gedaan! Het was echt allemaal prachtig versierd! Ze luistert goed naar je wensen en denkt mee over dingen die zouden kunnen. Door haar hadden we vele extraatjes tijdens onze bruiloft, die ik zelf nog niet had bedacht. Ze is echt een aanrader!

 10. J&S 07-07-2023

  Wat hebben we een mooie dag gehad!
  In eerste instantie wilden we de aankleding van onze 2 locaties zelf doen. Echter gingen we twijfelen of dit wel slim was. We hebben toen ervoor gekozen om Yes We Do! In te schakelen. Het heeft ons heel veel uit handen genomen. We hebben er geen seconde spijt van gehad. We kunnen het iedereen aanraden als je hulp nodig hebt bij de aankleding. Olsen is een heel fijn persoon om mee samen te werken.

 11. Irene & Victor 17-06-2023

  Wat te zeggen en waar te beginnen met jou Olsen en team. JIJ hebt onze trouwdag gemaakt, en toen we je bijna 2 jaar voor de grote dag ontmoetten, konden we ons niet eens voorstellen hoeveel hulp en professioneel werk je naar onze bruiloft zou brengen.

  Zoveel kleine details, veel creativiteit en advies, en bovenal een geweldig team om mee samen te werken. We hadden een droom van een dag, alles was perfect gepland en voorbereid en je hebt de hele dag genageld!

  Speciale vermelding voor de bloemen van Ilvie (partners met Olsen) die de magie voltooiden op een manier die we ons niet eens konden voorstellen, mensen vonden het allemaal geweldig!!!

  Het was zo goed dat mensen dachten dat alle decoraties bij de standaard locatieset hoorden.

  We zouden nog een miljoen andere keren met je samenwerken, HEEL BEDANKT voor alles en als je twijfelt met Olsen, doe het gewoon niet!!! Boek haar als jullie trouwstylist (of planner) en je zult er geen spijt van krijgen!!

 12. Nick & Gizem

  Olsen is de beste wedding planner die je je kunt wensen. Ze denkt mee, heeft een geweldig oog voor stijl en decoratie en allerbelangrijkst: ze vindt het oprecht leuk om jullie de dag van je leven te bezorgen! Voor onze bruiloft heeft ze tot het allerlaatste moment (opruiming van de locatie twee dagen na het feest) alles tot in de puntjes verzorgd.

  Daarnaast waren er veel onverwachte veranderingen waar we mee om moesten gaan, zoals een verandering van de trouwlocatie 5 dagen voor de bruiloft. Olsen heeft ons door met optimisme, liefde en veel geduld door al deze verandering heen geleid.

  Samenvattend: Olsen en het Yes we Do Team zijn echt toppers. Gizem (de bruid) en kunnen hen niet hoog genoeg aanbevelen en hopen dat jullie net zo’n fantastische bruiloft tegemoet gaan als wij!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023