Yes we do! Wedding events

Weddingplanner & ceremoniemeester

YES WE DO!

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Na het delen van dit heugelijke nieuws met jullie familie en vrienden, komen er ongetwijfeld een hoop vragen op jullie af. Met als belangrijkste vraag: is de organisatie van mijn droombruiloft veel werk of überhaupt mogelijk? Ja zeker, en geen zorgen! Wij stippelen, samen met jullie, het pad van de liefde voor jullie uit! Zo hoeven jullie op jullie grote dag niets anders te doen dan genieten.

>> Lees ook het interview met Olsen <<

Het ‘van A tot Z’ huwelijkspakket

Als ervaren weddingplanner weet Yes we do als geen ander dat het organiseren van een bruiloft veel tijd kost, met name de uitgebreide zoektocht naar de beste leveranciers. Hebben jullie al een goed beeld van hoe jullie perfecte dag eruit moet komen te zien? Heb je alleen geen idee waar je moet beginnen met de organisatie of hebben jullie juist geen idee wat er allemaal kan en mogelijk is? Ben je echt op zoek naar de professionele ondersteuning dan zetten wij graag ons beste beentje voor! Jullie bruiloft is tenslotte ons visitekaartje.

Styling

Geheel in jullie eigen gekozen stijl zorgen we voor een perfect gestylde ceremonie of een prachtige diner tafel. Kleuren bepalen voor een groot gedeelte de sfeer van jullie huwelijk. Bepaalde details in de styling gaan dit helemaal afmaken en hiermee geven jullie een persoonlijke draai aan de dag! Wij stellen een uitgebreid styling plan voor jullie op en brengen deze tot uitvoer! Geen stress over de styling van jullie bruiloft!

Benieuwd naar het werk van Yes we do?

Bekijk onderstaande styled shoots voor inspiratie!

Blue winter wedding 
Groen in de winter 

Ceremoniemeester

Jullie ceremonie tiptop geregeld? Geen vrienden of familie inschakelen en samen genieten van jullie dag. Ook dan ben je bij Yes we do aan het juiste adres. Een extra stoel voor tante Monique. Een vegetarisch diner voor je beste vriend of een glutenvrije taart voor je zus. Je laat het met een gerust hart over aan ons. Hoeft niemand tijdens het diner op zoek naar een verlengkabel voor de sketch van jullie vriendengroep. Daarnaast hebben alle leveranciers, zowel die van Yes we do, als eigen contacten een vast aanspreekpunt gedurende de hele dag. Wij zorgen ervoor dat jullie geen enkel moment worden lastiggevallen moet moeilijke vragen.

E-mail: info@yesweddings.nl
Instagram: @yeswedo_weddingevents
Fotocredits: We Shoot Love

Yes we do weddingplanner - Trouwen in Brabant (5) Yes we do weddingplanner - Trouwen in Brabant (1)

3 reviews

 1. Melissa & Ifrim

  Waarom alleen jezelf laten ontzorgen op je grote dag, wanneer het ook kan tijdens het er naar toe leven? Dankzij Olsen is dit voor ons mogelijk gemaakt. Ruim een jaar voor de grote dag zijn we met Olsen gaan zitten om al onze wensen te bespreken en het plan uit te stippelen. Olsen kan erg goed luisteren (en samenvatten, doorvragen) en werkt heel gestructureerd. Alles werd tot in de puntjes uitgezocht en ze kwam met leuke originele voorstellen waar we uit konden kiezen (zonder Olsen zouden we niet op onze perfecte locatie zijn uitgekomen), om die vervolgens verder te fine tunen. Al het regelwerk is ons uit handen genomen waardoor we alleen maar de leuke dingen hoefden te doen: kiezen hoe onze grote dag eruit moest komen te zien. Hierdoor konden we al genietend en stressloos naar de dag toeleven. Olsen denkt echt aan alles en heeft een heel prettig netwerk opgebouwd waar ze uit kan putten. Bovendien is ze communicatief heel vaardig en vooral een lieve vrouw met een warme persoonlijkheid. Daarbij is Olsen absoluut niet vies van de mouwen opstropen en hard werken, ze volgt goed afspraken op en regelt vanalles zelf wat betreft stijling etc. Dit is zeker een van haar speerpunten. Achteraf kunnen wij zeggen dat onze trouwdag perfect was, we zijn zo goed ontzorgt en hebben intens kunnen genieten van onze dag. Zonder Olsen was dit absoluut niet op die manier gelukt, ook alle vrienden en familie hebben alles mee kunnen krijgen en kunnen genieten terwijl alles voor iedereen tot in de puntjes geregeld en georchestreerd werd. We prijzen onszelf erg gelukkig dat Olsen dit voor ons heeft weggezet en zijn haar daar ontzettend dankbaar voor. Wanneer je nog twijfelt over het inzetten van een wedding planner, is ons laatste advies: gewoon doen en laten verzorgen door Olsen! Daar ga je geen spijt van krijgen. We wensen Olsen dan ook nog heel veel mooie bruiloften toe die ze mag gaan plannen! Liefs, Melissa & Ifrim.

 2. Bruiloft 16-09-2022

  Tijdens het vrijblijvende kennisgesprek met Olsen voelden wij direct een klik. Tijdens dit gesprek vertelde ze wat wij van haar konden gaan verwachten. Dit sloot helemaal aan bij onze wensen en dus werd Olsen officieel onze weddingplanner en ceremoniemeester. Die hadden we hard nodig, want bij thuis trouwen komt heel veel kijken… In de eerste fase heeft Olsen ons met name geholpen met het zoeken van leveranciers en opvragen van offertes.

  Toen alle leveranciers vast lagen konden we aan slag met het leuke deel… De decoratie, sfeer en indeling van de dag Toen kwam Olsen helemaal los. We zagen direct dat hier Olsen haar passie ligt en ze gaf ons dan ook veel waardevolle adviezen en ideeën. Ook in de uitvoering daarvan hebben we heel veel aan Olsen gehad, van bloemen tot kaarsjes en van tafellopers tot witte loper. Olsen heeft het voor ons geregeld. Voor de indeling van de dag heeft Olsen voor ons een draaiboek gemaakt. Erg handig, omdat we soms zelf het overzicht een beetje verloren. Het draaiboek zette alles op een rijtje. Dit zorgde bij ons voor veel rust!

  Op de dag zelf was Olsen letterlijk onmisbaar. Zij was degene die ervoor zorgde dat alles op z’n plek kwam. Ze zorgde dat alles volgens planning verliep en dat er niks werd vergeten. Met als toppunt de prachtige dinertafel. Deze zag er precies uit zoals we in gedachten hadden. Daar hebben we dan ook veel complimenten over gekregen.

  Olsen is ook erg flexibel. Dit heeft ze op verschillende momenten laten zien. Tijdens de voorbereiding al wanneer we plots weer nieuwe dingen bij bedachten, of toch wat andere dingen wilden. Nooit was het teveel. En op de dag zelf werd dit nog eens extra duidelijk. Van wc-rollen halen tot buienradar in de gaten houden. Zelf hoefden we bijna nergens meer aan te denken.

  Kortom, wij zijn erg tevreden over Olsen als weddingplanner en ceremoniemeester. Olsen weet wat ze doet, is geduldig, flexibel, houdt het overzicht en heeft oog voor detail.

 3. Bruiloft 26-05-2022

  Wat een geweldige trouwdag hebben wij gehad, mede namens onze ceremoniemeester Olsen van ‘Yes we Do! Wedding events’. Door omstandigheden waren wij 2 weken voor de bruiloft op zoek naar een nieuwe ceremoniemeester. Via een vriend kwamen wij terecht bij Olsen. Olsen greep deze uitdaging met beide handen aan en is voor ons aan de slag gegaan. Ze heeft een overzichtelijk draaiboek gemaakt, contact onderhouden met leveranciers en goede ideeën ingebracht. Op de dag zelf heeft Olsen alles in goede banen geleid. Veelal op de achtergrond en op de juiste momenten aanwezig voor gasten en het bruidspaar. We zijn Olsen ontzettend dankbaar voor onze zorgeloze dag.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023

Offerte of informatie aanvragen?

Contact deze leverancier
Vul hier de naam van de leverancier in waarmee je contact op wilt nemen.