Yes we do! Wedding events

Weddingplanner & ceremoniemeester

YES WE DO!

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Na het delen van dit heugelijke nieuws met jullie familie en vrienden, komen er ongetwijfeld een hoop vragen op jullie af. Met als belangrijkste vraag: is de organisatie van mijn droombruiloft veel werk of überhaupt mogelijk? Ja zeker, en geen zorgen! Wij stippelen, samen met jullie, het pad van de liefde voor jullie uit! Zo hoeven jullie op jullie grote dag niets anders te doen dan genieten.

Het ‘van A tot Z’ huwelijkspakket

Als ervaren weddingplanner weet Yes we do als geen ander dat het organiseren van een bruiloft veel tijd kost, met name de uitgebreide zoektocht naar de beste leveranciers. Hebben jullie al een goed beeld van hoe jullie perfecte dag eruit moet komen te zien? Heb je alleen geen idee waar je moet beginnen met de organisatie of hebben jullie juist geen idee wat er allemaal kan en mogelijk is? Ben je echt op zoek naar de professionele ondersteuning dan zetten wij graag ons beste beentje voor! Jullie bruiloft is tenslotte ons visitekaartje.

Styling

Geheel in jullie eigen gekozen stijl zorgen we voor een perfect gestylde ceremonie of een prachtige diner tafel. Kleuren bepalen voor een groot gedeelte de sfeer van jullie huwelijk. Bepaalde details in de styling gaan dit helemaal afmaken en hiermee geven jullie een persoonlijke draai aan de dag! Wij stellen een uitgebreid styling plan voor jullie op en brengen deze tot uitvoer! Geen stress over de styling van jullie bruiloft!

Ceremoniemeester

Jullie ceremonie tiptop geregeld? Geen vrienden of familie inschakelen en samen genieten van jullie dag. Ook dan ben je bij Yes we do aan het juiste adres. Een extra stoel voor tante Monique. Een vegetarisch diner voor je beste vriend of een glutenvrije taart voor je zus. Je laat het met een gerust hart over aan ons. Hoeft niemand tijdens het diner op zoek naar een verlengkabel voor de sketch van jullie vriendengroep. Daarnaast hebben alle leveranciers, zowel die van Yes we do, als eigen contacten een vast aanspreekpunt gedurende de hele dag. Wij zorgen ervoor dat jullie geen enkel moment worden lastiggevallen moet moeilijke vragen.

E-mail: info@yesweddings.nl
Instagram: @yeswedo_weddingevents
Fotocredits: We Shoot Love

Yes we do weddingplanner - Trouwen in Brabant (5) Yes we do weddingplanner - Trouwen in Brabant (1)

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bestel ons nieuwste magazine

truowen-in-brabant-magazine-2022

Offerte of informatie aanvragen?

Contact deze leverancier
Vul hier de naam van de leverancier in waarmee je contact op wilt nemen.