Chique Winterwedding

Alhoewel er in de winter veel minder getrouwd wordt, is dit wel de meest knusse periode van het jaar. Met kerst in aantocht is dit dan ook de meest romantische periode.

Voor deze styled shoot is er gekozen voor de bijzondere landelijke locatie Akkerzicht, die zich in de winter leent voor een intieme bruiloft.
Het gevoel van buiten zijn en toch heerlijk warm bij de brandende kachel in deze mooie kas. De perfecte locatie om de liefde te vieren met een klein gezelschap.

Bij deze styled shoot is gekozen om de bruiloft in één ruimte te laten plaats vinden en diverse mooie plekjes te creëren.
Er zijn warme winterse kleuren gebruikt zoals donkerrood, donkerblauw met een touch of gold.

De twee bruiden zijn gekleed in prachtige jurken met een nude onderkleur. Door te kiezen voor een jurk met een nude onderkleur, creëer je direct meer warmte. De jurken zijn zeer verschillend en toch sluiten ze perfect op elkaar aan.

Verse bloemen spelen een belangrijke rol bij deze winterse bruiloft. Bij iedere plek komen de prachtige bloemcreaties weer terug.
Voor de ene bruid is er gekozen voor een prachtig bruidsboeket en voor de andere bruid een pols corsage. Ook hier zie je de kleuren blauw en rood terug komen.

Door gebruik te maken van een backdrop en de ruimte voor de ceremonie mooi aan te kleden met verse bloemen, windlichten en vintage kleden, krijg je een zeer intieme romantische setting.

Voor de ringen is er een mooie glazen gepersonaliseerde ringen doosje gebruikt, dat van binnen is opgevuld met bloemen.

De tafelaankleding is chic van uitstraling. Hierbij zie je ook weer een prachtig bloemstuk terug op de tafel. Ook het servies sluit helemaal aan bij het kleuren thema. En door gebruik te maken van houten gepersonaliseerde naamkaartjes, geef je net dat extra persoonlijke gevoel aan de gasten.

De taart is zowel van binnen als van buiten gemaakt in de kleuren van het thema en is versierd met verse bloemen en een taarttopper.

Het welkomstbord is gepersonaliseerd en versierd met een bloemstuk, erg leuk om het bord op diverse momenten van de bruiloft te gebruiken als eye-catcher.

Fotograaf: Pixels + Stories 
Bruidsjurken: Queens Bruidsmode    
Visagie: Zoella                       
Bloemist: Mooi Groen             
Taart : Jenny’s Cakery           
Backdrop en windlichten: Velvet Green Rentals
Naamkaartjes en taarttopper:  Poetoeter                      
Welkomstbord en ringen doosjes: Styled stories         
Modellen: Soleil en Indira
Locatie: Akkerzicht                   
Styling: Virginia van Pixels + Stories en Anouk van Queens Bruidsmode

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant