Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden door ons binnen 3 werkdagen verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. In de winkelwagen worden de verzendkosten berekend en weergegeven. De verzendkosten voor onze magazines bedraagt € 4,36.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Wanneer het pakket door ons aan PostNL is overhandigd, vindt de aflevering over het algemeen de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaats. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen en is dat de verantwoordelijkheid van PostNL. Zodra wij het verzendlabel hebben aangemaakt, ontvangt u via de e-mail een track & trace. Zo kunt u zelf de voortgang van de bezorging in de gaten houden. Mocht de bestelling niet aan zijn gekomen of heeft u hier een vraag over? Neem dan gerust contact met ons op via info@trouweninbrabant.com.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@trouweninbrabant.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Let op: Uitgezonderd zijn onze magazines, deze kunt u niet retourneren.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@trouweninbrabant.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland of dat u ontevreden bent. Wij kijken dan graag samen me u naar een passende oplossing. Neem contact met ons op via info@trouweninbrabant.com.