Dé perfecte match, ook met de leverancier

Het aanbod in bruidsleveranciers wordt steeds groter en er zijn steeds meer mogelijkheden. Dat kan in eerste instantie een beetje overweldigend zijn. Wat in dat geval kan helpen, is dat je jullie bruiloft in grote lijnen gaat uitdenken. Pak pen en papier en schrijf alles op. Bruidstaartenspecialist Kitty van Tikkie Zoet neemt je mee in haar manier van samenwerken met de bruidsparen.

Wat is jullie leidraad?

Welke sfeer willen jullie creëren? Welke stijl hebben jullie in gedachten? Willen jullie gebruik maken van specifieke kleuren en thema’s? Of zijn er belangrijke details die niet mogen ontbreken? Denk daarbij aan speciale bloemen of specifieke versieringen. Schrijf dit allemaal op en beschrijf op deze manier wat jullie willen uitstralen en wat voor jullie onmisbaar is op deze grote dag. Dit samen vormt de leidraad bij het  zoeken naar en vinden van de passende leveranciers.

Bekijk ook het bedrijfsprofiel van Tikkie Zoet >>

De werkwijze

Bespreek, bij het benaderen van de leveranciers, jullie leidraad met hen en ontdek op deze manier welke leveranciers jullie droomplaatje compleet kunnen maken. Dit is ook hoe een eventuele samenwerking met mij begint. We gaan niet meteen over naar de details, prijzen en praktische afspraken, maar eerst even samen kennismaken. Samen bespreken we wat jullie dromen zijn, wat jullie leidraad is en wat voor jullie absoluut onmisbaar is. Willen jullie alleen een bruidstaart of ook graag een sweet table? Is er tijdens de bruiloft een speciaal aansnijmoment?
Daarna volgt de vraag: ‘Passen wij bij elkaar?’. Stiekem hoop ik natuurlijk dat ik de perfecte match ben voor jullie, maar wanneer ik denk dat ik dit niet ben, zal ik dat ook altijd eerlijk aangeven. Want juist het vinden van ‘the perfect match’, gaat ervoor zorgen dat jullie trouwdag straks ook compleet en perfect is.

 

Bekijk ook het bedrijfsprofiel van Tikkie Zoet >>

Tikkie Zoet Brabant bruiloft (10)

Onderlinge samenwerking leveranciers

Als er sprake is van een match, dan is het heel belangrijk om jullie leidraad niet uit het oog te verliezen. Aan de hand daarvan gaan we samen op zoek naar overheerlijke combinaties van smaken en decoraties. Hierbij is het fijn als de door jullie aangestelde leveranciers er allemaal voor openstaan om onderling jullie wensen, plannen en ideeën op elkaar af te stemmen. Zo kunnen we  er op alle gebieden een kloppend geheel van maken. Zo zal ik als bruidstaartleverancier altijd contact opnemen met de locatie. Zo krijg ik een goed beeld van de ruimte en het geplande taartmoment. Past daar een lange robuuste houten tafel vol met verschillende kleine lekkernijen bij? Of zetten we een bruidstaart als pronkstuk midden in de ruimte op een glanzende, witte pilaar?

 

Ook de afstemming met de bloemist kan een mooie aanvulling zijn. Zo kunnen we dezelfde bloemen als in het bruidsboeket bestellen en daarmee de bruidstaart decoreren of als extra decoratie plaatsen tussen alle andere sweets. Als laatste overleg ik met jullie en de fotograaf of jullie specifieke foto’s willen van de sweet table, de bruidstaart en eventueel het aansnijmoment. Op deze manier kan ik rekening houden met de ruimte, het licht en de plaatsing in de ruimte.

Tikkie Zoet Brabant bruiloft (3)

De keuze in bruidsgebak

Op het gebied van bruidsgebak zijn er tegenwoordig steeds meer keuzes. Ik help jullie graag deze keuze te maken. Kun je echt niet kiezen wat betreft smaken? Dan is de sweet table, bestaande uit kleine verschillende lekkernijen, wellicht een passende oplossing voor jullie. Een sweet table kan in verschillende thema’s vormgegeven worden.

Zo kun je bij een boho-wedding denken aan mooie houten planken en etagères gevuld met sweets in natuurlijke kleuren. De tafel kan dan prachtig aangevuld worden met droogboeketten.

De sweet table kan ook in de stijl van een ‘modern chique wedding’ aangekleed worden met een mooi wit doek, marmerlook plateaus, etagères in goud en wit, gevuld met sweets in de kleuren wit, beige en goud, aangevuld met mooie gouden details en verse neutrale bloemen.

Hebben jullie liever een bruidstaart? Kies dan niet zomaar voor een klassieke bruidstaart, maar durf voor een echt pronkstuk te gaan, exclusief en volledig gepersonaliseerd naar jullie wensen, volledig met bijpassende tafels of pilaren, bloemen en doeken.

Mag op jullie bruiloft passend bruidsgebak niet ontbreken, maar weet je nog niet precies wat je wilt? Benader dan wel alvast de leveranciers, zoek “the perfect match” en ga vervolgens samen op zoek naar de sweet table en/of bruidstaart die bij jullie past en jullie het perfecte plaatje geeft.

 

Bekijk ook het bedrijfsprofiel van Tikkie Zoet >>

 

Contactgegevens:
Tikkie Zoet
www.tikkiezoet.nl
Instagram: @tikkiezoet

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant