Wil jij jouw online bereik vergroten en makkelijk in contact komen met alleen maar super leuke bruidsparen die bij jou passen?

Mooi! Wij, van Trouwen in Brabant, willen op ons platform namelijk de meest toffe, leuke mooie, bijzondere leveranciers uit Noord-Brabant verzamelen. Zodat het voor bruidsparen makkelijker wordt om hét dreamteam samen te stellen voor de mooiste dag van hun leven.

Direct aanmelden

Omdat we willen dat de investering in ons platform in verhouding moet staan met jouw omzet, verdelen wij onze ondernemers in twee categorieën. Scroll naar beneden voor een overzicht van onze pakketten.

Categorie 1: Aandenken en bedankjes, bloemen en bruidsboeket, bruidslingerie, bruidstaart, ceremoniespreker en trouwambtenaar, decoratie, entertainment, foodtruck en catering, haar en make-up, muziek, DJ’s en bands, photobooth, sieraden en accessoires, stationery en trouwkaarten, trouwauto en vervoer.

 

Categorie 2: Bruiloftstyling en verhuur, trouwfotograaf, bruidsmode, trouwlocatie, videograaf, weddingplanner en ceremoniemeester.