Een Italiaanse kerstsfeer aan tafel

Creëer een gezellig kerstsfeer aan tafel! Een sfeervolle aankleding oogt warm en knus tijdens jullie bruiloft.

Jullie kunnen inspiratie halen uit deze foto’s als jullie houden van lekker eten, Italië, mooie styling, een prachtig decor en een bombastische en eindeloze sfeer aan tafel, kortom een heuse Italiaanse sfeer aan tafel.

Er zijn drie tafels ingedekt met drie verschillende Italiaanse stijlen.

De meest in het oog springende is de rode tafel met een schitterende flowercloud erboven met wel 30 kerststerren. Een echt eyecatcher. Met de vijf meter hoge boom op de achtergrond een prachtig plaatje.
Om een Italiaanse sfeer te creëren, werd er gebruik gemaakt van prachtige Toscaanse diepe borden met daaronder een porselein bord met een gouden rand voor de sjieken uitstraling.
Twee prachtige bokalen met rode en groene kerstballen en notenkrakers en gouden herten afwisselend in het midden van de tafel.

De tweede tafel is heel anders, maar toch ook weer een Italiaanse sfeer met mariabeeldjes, veel kaarsen in het blauw en zachtroze, een guirlande van dennentakken erboven met tussendoor blauwe kerstballen en opvallende roze strikken.

De derde tafel is met mintgroen, roze en het spetterservies van Taste of Puglia uit de streek in de hak van de laars. Mooie kleine roze dennenboompjes en roze slingers over de tafel geven een prachtige kerstsfeer.

Het leuke aan deze verschillende manieren van tafelstijlen is dat het alle drie stijlen zijn waar er iets van Italië terugkomt.

Fotografie: Marion Meyer Photography 
Bloemen: Maartje Molleman
Styling en concept: A taste of Italy weddings
Locatie en catering: Events by Loes

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant