Happy New Wedding Year

2020…
Wat een bijzonder, speciaal en raar jaar. Wat zijn er veel bruiloften geannuleerd, verzet en coronaproef gevierd. Wie had dit verwacht?

Trouwen in Brabant ging live

In 2020 ging ‘Trouwen in Brabant’ live! Het hele jaar zijn we bezig geweest met voorbereiding, contacten leggen en ideeën uitwerken. En wat zijn we trots en blij met het resultaat!

We hebben dit jaar onwijs veel enthousiaste leveranciers en liefdevolle bruidsparen uit de hele provincie Noord-Brabant mogen spreken en ontmoeten. Veel ontmoetingen vonden dit jaar online plaats. We hopen dat we elkaar in 2021 in real life mogen en kunnen ontmoeten.

Afgelopen jaar zijn wij vliegend van start gegaan. Inmiddels hebben we bijna 1000 volgers op Instagram en 7600 maandelijkse kijkers op Pinterest. Onze website werd op de topdag meer dan 2750 keer bezocht én we hebben ruim 100 magazines mogen verzenden voor onder de kerstboom.

Wij zijn super trots dat ‘Trouwen in Brabant’ zo is gaan leven in een relatief korte periode. We krijgen enorm veel berichten, tips en complimenten. We hopen dat we ook in 2021 weer veel bruidsparen mogen inspireren en helpen bij het vinden van hun droomleveranciers via ‘Trouwen in Brabant’.

Trouwen in Brabant Iris Nicole

Kom maar op met 2021

Ook privé is er een heleboel gebeurd achter de schermen! Iris is zwanger en verwacht in mei een kleine man. Nicole gaat in 2021 weer verder met het plannen van haar droombruiloft. Ze heeft al erg veel nieuwe inspiratie opgedaan tijdens het afgelopen jaar en gaat jullie uiteraard meenemen in dit proces. En, lieve trouwleveranciers, wie weet kunnen we nog wat voor elkaar betekenen!

Doelen en dromen

En we gaan natuurlijk verder met het uitwerken van onze plannen. Met als belangrijkste doel ons bereik nog verder uitbouwen en zo veel mogelijk aanstaande bruidsparen inspireren en informeren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat 2021 weer een fantastisch jaar vol bruiloften gaat worden! Daarnaast zien we ontzettend veel kansen, denk aan een nieuwe uitgave van ons magazine en misschien zelfs een trouwbeurs met al onze fantastische leveranciers… 🙂

Wij wensen jullie een spetterend 2021 en hopen jullie te ontmoeten, inspireren en met elkaar te groeien in dit nieuwe jaar.

Liefs,
Iris & Nicole

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant