VieDeLie

Vier de liefde - Weddingplanner en ceremoniemeester

Gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd!!

En nu?

Misschien heb je al een verborgen Pinterest bord waar je al jaren over aan het dromen bent. Of misschien hebben jullie nog geen enkel idee over welke stijl bruiloft bij jullie past.

Leuk, want nu kan de voorpret beginnen!

Gebruik Pinterest voor inspiratie, bezoek trouwbeurzen, schrijf op wie jullie zijn en waar jullie van houden en fantaseer dan over jullie ideale dag. Of misschien gaan jullie wel voor meerdere dagen? Iedere bruiloft is uniek en er is ontzettend veel keus.

Weddingplanner

Als weddingplanner helpen wij jullie om keuzes te maken en proberen we al veel voorwerk, o.a. vergelijken van leveranciers en zoeken naar trouwlocaties, voor jullie te doen. Zodat jullie je met het belangrijkste bezig kunnen houden: genieten van jullie liefde voor elkaar. Wij denken graag out of the box en wij vinden het belangrijk om te kijken wie het bruidspaar is en wat de persoonlijke tinten op jullie prachtige dag kunnen gaan worden.

Willen jullie de dag met een gezamenlijke borrel starten of misschien wel een uitgebreide lunch? Of zijn jullie geen feestgangers, maar houden jullie wel van heerlijk dineren? Niets is gek, alles kan, het is tenslotte jullie dag! Niet alleen de dag zelf is om van te genieten, maar ook de voorbereidingen er naartoe zijn net zo waardevol.

Ceremoniemeester

Op de dag zelf zijn wij graag jullie ceremoniemeesters. Als ceremoniemeesters houden wij onder andere toezicht op de tijdsplanning, checken we alle kleinste details en hebben wij korte lijntjes met de locatie en de leveranciers. Onze belangrijkste taak is dat wij oog voor jullie als bruidspaar hebben én dat we oog voor jullie gasten hebben. Zodat een ieder echt kan gaan genieten van jullie en van jullie prachtige dag.

Adviesgesprek

Vinden jullie het leuk om het regelwerk zelf in handen te houden, maar lopen jullie vast bij het maken van een draaiboek of het zoeken naar een locatie? Onder het genot van een kopje thee (en chocolaatje) kunnen wij jullie in korte tijd weer inspireren en ondersteunen.

Vier de liefde

Voor ons is er niets mooiers dan bruidsparen helpen bij een liefdevolle dag. Wij vieren graag de liefde!

Contactgegevens

E-mailadres: info@viedelie.nl
Website: http://www.viedelie.nl
Instagram: @viedelieweddingenevents

Fotocredits fotograaf

Esther van Geenen Photography
Els Korsten Fotografie

4 reviews

 1. Toppers!

  Door alle weldoordachte vragen was iedereen goed voorbereid en hebben wij een prachtige dag beleefd. We hebben ons nergens druk over hoeven maken en dat is op deze bijzondere dag zoveel waard. Enorm bedankt!!

 2. Bruiloft Jorg en Janiek

  Aukje heeft 22 december 2023 de mooiste dag uit ons leven compleet gemaakt! Ze is een echte aanpakker! Ze staat elke seconde naast je. De dagen ervoor was ze op de trouwlocatie aanwezig en hebben we samen al alles doorgesproken over hoe de dag zou verlopen. Ze dacht aan elk detail. Het was super fijn dat ze even het hele lijstje met ons doorliep. Hebben jullie alle nummers? Check! Hebben jullie alle attributen voor het welkomstboek? Check! Zorgen dat iedereen een afscheidscadeau kreeg? Check! En zo nog vele andere dingen! Ook stonden wij er als bruidspaar de hele dag strak op! Aukje zorgde ervoor dat onze kleding altijd goed zat voor elke foto die geschoten werd. En het meest belangrijke en fijne was, dat Aukje de hele dag mee in goede banen heeft geleid. De dag vliegt voorbij! En met iemand die daar een goede kijkt op heeft en het allemaal mee regelt, is goud waard! Echt een topper! Bedankt nogmaals voor deze onvergetelijke dag Aukje!

 3. Geweldige bruiloft

  Wat is het een toevoeging dat wij Aukje en Jennifer van Viedelie hebben uitgekozen voor onze bruiloft. Alles is goed verlopen en als er dingetjes waren hadden zij dit direct opgelost zonder dat wij daar ook maar iets van merkten.
  Wil je optimaal kunnen genieten van jouw bruiloft is het zeker de moeite om deze helden te vragen! Echt geweldig. Dank je wel lieve Aukje en Jennifer

 4. Hartelijk dank Toppers!

  Aukje en Jennifer waren onmisbaar op onze bruiloft. Dankzij hen hebben we iedere minuut kunnen genieten en zijn wij volledig ontzorgd. Aukje en Jennifer hebben aan alles gedacht. Ze zijn heel gastvrij en sturen bij waar nodig. Het zijn ook nog eens twee hele leuke en gezellige dames om mee samen te werken in de voorbereiding.
  1001 maal dank!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023