Fotograaf: Liz Hendriks, Photos by Jill

Beleef jullie mooiste dag bij de Avenue

Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie in vintage theaterstijl? De Avenue is een sfeervolle allround locatie, gelegen in het centrum van Breda.

Naast evenementen en dinnershows biedt De Avenue ook de mogelijkheid om te trouwen. Het ervaren team van De Avenue doet er alles aan om jullie trouwdag en het gehele traject naar de grote dag toe fantastisch te maken. Achter de karakteristieke deuren van deze voormalige schuilkerk bevinden zich twee prachtige zalen: De Theaterzaal en De Sociëteit.

De Sociëteit

In de romantische bovenzaal, De Sociëteit, kunnen jullie terecht voor de ceremonie, het huwelijksdiner en een spetterend feest. Deze zaal kenmerkt zich door het karakteristieke gewelfde plafond en de mooie kroonluchters. De Sociëteit beschikt over een bijzondere oude bar waar jullie kunnen toosten op het huwelijk en de taart aan kunnen snijden.

Het is mogelijk om een heerlijk diner te nuttigen bij De Avenue zoals een viergangendiner, een buffet, shared dining of een walking dinner. De Avenue beschikt over een eigen keuken, zodat het diner compleet naar jullie wens kan worden ingevuld.

Doordat De Avenue een theater is, kunnen jullie je bruiloft compleet maken met entertainment naar wens. Denk bijvoorbeeld aan een singer-songwriter die akoestische nummers ten gehore brengt tijdens het diner. Of een swingende band die zorgt voor een knallende feestavond.

Styled Christmas wedding shoot

We hebben bij de Avenue ook een styled wedding shoot georganiseerd. Laat je inspireren en bekijk hieronder de foto’s van de verschillende fotografen die daarbij aanwezig waren. 

Bekijk de foto’s van Liz Hendriks >>

Bekijk de foto’s van Sanopho >>

Bekijk de foto’s van Alles-Flits >>

Fotograaf: Bo Jessen, Avenue

Styled Blue Winter wedding shoot

We hebben bij de Avenue ook een styled wedding shoot georganiseerd. Laat je inspireren en bekijk hieronder de foto’s van de verschillende fotografen die daarbij aanwezig waren. 

Bekijk de foto’s van Bo Jessen >>

 

Kortom: De Avenue biedt alles wat nodig is om jullie trouwdag compleet te maken. Het horecateam van De Avenue zorgt ervoor dat het jullie en jullie gasten aan niets zal ontbreken. De Avenue is meer dan een trouwlocatie. De bruiloft-experts denken graag met jullie mee over een totaalconcept. Zij plannen graag een afspraak met jullie in voor een rondleiding. In een persoonlijk gesprek kunnen dan alle wensen worden aangegeven. De Avenue zal zorgen voor een onvergetelijke bruiloft!

Willen jullie op een unieke locatie in Breda trouwen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de bruiloft-experts van De Avenue via 076-2065011 of stuur een e-mail naar info@de-avenue.nl.

Meer informatie over De Avenue