Egoïsme is goed

Egoïsme is goed! Oké, misschien moet het iets genuanceerder maar waarschijnlijk heb ik wel je aandacht te pakken!

Als bruidspaar mag je soms best wat egoïstische keuzes maken. Toch baseren bruidsparen keuzes vaak nog op de wensen van de gasten. Zonde!

Egoïsme is goed! Oké, misschien moet het iets genuanceerder maar waarschijnlijk heb ik wel je aandacht te pakken!” 

Bruidstaartenspecialist 
Margreet van (Homemade) By Margreet legt je uit dat je als bruidspaar echt wel wat egoïstischer mag zijn in de keuzes die jullie maken. Kies waar jullie gelukkig van worden, waar jullie van gaan stralen en wat volledig bij jullie past. Dan maak je jullie grote dag uniek en volledig passend bij jullie love story.” Je leest hier haar advies.

Door:  Margreet van (Homemade) By Margreet

Jullie love story

Veel te vaak hoor ik bij mij aan de keukentafel tijdens de proeverij voor de bruidstaart een stel samen overleggen;  “lust tante Rietje dat wel? En zou oma dat ook lekker vinden? De zus van tante Josje heeft een allergie voor frambozen dus zullen we dan toch maar de aardbeien doen? Zou dat wel passen bij de bloemen die we van mama gaan krijgen?”

Maar lieve schatten, wie gaan er trouwen? Jullie toch?!

Als jullie later de foto’s van jullie trouwdag terugkijken dan wil je toch alleen maar sweet memories van een stralend paar? Doe daarom geen concessies enkel voor anderen. Kies waar jullie gelukkig van worden, waar jullie van gaan stralen en wat volledig bij jullie past. Dan maak je jullie grote dag uniek en volledig passend bij jullie love story.

En begrijp me niet verkeerd, het is zeker mogelijk om rekening te houden met de gasten. Uiteraard is het ook belangrijk dat zij een fijne dag hebben maar houd altijd in gedachten dat jullie daar zelf geen concessies voor doen. Heb je een tante die niks lust? Bestel dan lekker een doos vanille cupcakes extra, altijd handig voor als er kinderen aanwezig zijn of stiekem nog voor ‘s avonds als jullie gezellig nakletsen van die prachtige dag.  Kies dan zelf wél voor die spectaculaire taart, dat echte pronkstuk waar jullie blij van worden.

BEKIJK OOK DE BEDRIJFSPAGINA VAN (HOMEMADE) BY MARGREET >>

margreet bruidstaarten brabant

Een taart mét sweets

De laatste jaren zien we de trend een beetje verschuiven van een grote taart naar een taart van een kleiner formaat aangevuld met sweets. Zo kunnen je afwisseling aanbieden en spelen met verschillende smaken, structuren en sweets. Zo zijn er meerdere opties en is er altijd voor iedereen wel iets lekkers te vinden.

Als het goed is trouw je maar 1 keer….

Heb je je oog laten vallen op een uniek design? Of een out of the box ontwerp voor je taart? Iets moderns en echt uniek? Ga ervoor! Je trouwt niet om een ander te pleasen maar je trouwt voor jezelf. Just go for it!

 

Pinterest

Zie je nou door de bomen het bos niet meer en ga je daarom maar voor iets standaards of mainstream? Dan kan ik je nog een goede tip meegeven. 

Heb je een thema voor de dag? Trek die dan ook door in het design van de taart. Maak een Pinterest board van alles wat jullie mooi vinden, als je deze af hebt ga je op zoek naar de rode draad in al die pins. Waarom heb je iets gepint? Wat spreek je nou aan? Begin zo af te strepen wat niet past bij jullie rode draad. Foto voor foto kom je op deze manier dichterbij jullie droomtaart én bij wat echt bij jullie past. Dit Pinterestboard kun je delen met je cakedesigner en samen kun je (onder het genot van een proeverij) verder de rode draad zoeken en een taart laten maken die volledig op jullie wensen is afgestemd.  

Het voorbeeld wat ik hier geef over de taart geldt natuurlijk ook voor alle andere onderdelen van jullie bruiloft. Laat je vrienden, je ceremoniemeester of familie niet bepalen hoe jullie dag eruit ziet maar zorg dat je echt gaat voor waar jullie hart sneller van gaat kloppen. Jullie naasten zullen daar oprecht respect en begrip voor hebben.

Dus voor die ene keer is egoïsme goed 😉

Veel liefs,

Margreet

(HOMEMADE) BY MARGREET
E-mail: homemadebymargreet@ziggo.nl
Instagram: @homemadebymargreet

Regio Bergen op Zoom / Zuid-West Brabant

BEKIJK OOK DE BEDRIJFSPAGINA VAN (HOMEMADE) BY MARGREET >>

margreet bruidstaarten brabant

vRAAG VRIJBLIJVEND MIJN BRUIDSFOLDER AAN

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een unieke bruidstaart, eventueel aangevuld met een sweettable? En trouwen jullie in de regio Zuid-West Brabant? Vraag vrijblijvend de bruidsfolder aan via mijn website. Ik denk heel graag met jullie mee in mogelijkheden.

 

Portret foto’s in de onderstaande gallerij zijn gemaakt door: Kwasny Fotografie

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant