SKYFLY Live entertainment

Zoals een zangeres, saxofonist of percussionist.

Live entertainment

Willen jullie origineel uit de hoek komen? Boek dan een DJ met live artiest zoals een zangeres, saxofonist of percussionist. Wanneer je een bruiloft DJ combineert met een live artiest geeft dit een extra bijzondere sfeer aan het trouwfeest. SKYFLY heeft een ruime keus aan live artiesten waar wij mee samenwerken. Kun je niet kiezen tussen deze opties dan is er ook de mogelijkheid om voor SKYFLY Live te gaan, zodat je non-stop muziek hebt van de artiesten die jij wilt.

Zijn jullie benieuwd naar al onze artiesten? Plan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en ervaar zelf wat SKYFLY voor jullie bruiloft kan betekenen!

Meer entertainment opties

SKYFLY beschikt over nog meer entertainment voor jullie bruiloft. Zo hebben zij ook diverse bruiloft dj’s en bands waarmee zij samenwerken. Heb je er ook wel eens aan gedacht om een dj met een band te combineren?

Neem contact op met deze leverancier

3 ervaringen over “SKYFLY Live entertainment”

  1. Goede gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website.
    De communicatie verloopt goed en snel, geen ‘kleine lettertjes’ , wat enorm fijn is.

  2. John en Beate

    Voor ons heeft SkyFly het muzikale deel erg goed verzorgt. Er was een heel fijn openingsgesprek op het kantoor in Dordrecht waar voor ons meteen duidelijk was dit is een match. Toen duidelijk werd dat de wifi niet voldoende zou zijn voor Snappshot werd meteen gezorgd dat er een route mee kwam zodat het probleem meteen opgelost was. Tijdens het feest was onze DJ Chris die buitengewoon goed aanvoelde wat onze muziek smaak was en daardoor hebben we een fantastisch feest gehad. We hebben van onze gasten ook te horen gekregen wat een goede muziek er gedraaid werd om de juiste sfeer te krijgen.

  3. Niek Schoenmaekers

    Het contact met Skyfly liep altijd top. Bij vragen kregen we vaak binnen één of twee dagen reactie. Naast de contactgegevens met Skyfly algemeen kregen we ook al snel de contactgegevens van de betreffende DJ waardoor we daar ook snel mee konden schakelen.
    Daarnaast is er tijdens de show rekening gehouden met onze wensen en goed ingespeeld op ‘wat de avond nodig had’.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *