All-day entertainment op jouw bruiloft

Bij jullie onvergetelijke trouwdag speelt muziek en een spetterend feest natuurlijk een grote rol! We laten je graag kennismaken met het SKYFLY concept ‘All-day entertainment’. Een bruiloft organiseren is maatwerk, de invulling van iedere bruiloft is anders en daarbij kan een goede muzikale invulling niet ontbreken. Heb je er weleens aan gedacht om gedurende de dag op meerdere momenten live muziek in te zetten? Dit zorgt gegarandeerd voor een magische sfeer!

Live muziek tijdens de ceremonie

De ceremonie is een officiële plechtigheid en vaak kan dit nog wat stijfjes overkomen. Tegenwoordig heb je best wel wat vrijheid in de invulling van de ceremonie en kun je jouw eigen BABS (trouwambtenaar) kiezen. Jullie kunnen samen met de BABS bespreken hoe de ceremonie ingevuld gaat worden. Daarnaast kunnen jullie de plek waar de ceremonie plaatsvindt zelf aankleden zodat het in de stijl van jullie bruiloft past.

Een ceremonie bestaat uit meerdere momenten; het plaatsnemen van de gasten, de aankomst van de getuigen, de bruid die naar het altaar loopt en het bruidspaar dat aan het einde van de ceremonie wegloopt. Allemaal belangrijke momenten die nog specialer gemaakt kunnen worden met begeleiding van live muzikanten. Een mooie optie is een zanger met gitaar, een pianist en/ of zangeres. Deze artiesten zullen 4 liedjes spelen binnen een uur, afhankelijk van de door jullie gekozen momenten.

>> BEKIJK OOK DE BEDRIJFSPAGINA VAN SKYFLY ENTERTAINMENT >>

Live muziek tijdens de borrel

Na de ceremonie is het tijd voor het taart & toast moment! Jullie proosten met alle gasten op jullie huwelijk en snijden de taart aan. Vaak gaat dit over in een gezellige borrelt. Je kunt er voor kiezen om tijdens dit moment achtergrondmuziek op te zetten, maar als je op zoek bent naar iets meer sfeer kun je ook hier weer live muziek inzetten.

 

Denk voor de borrel aan een zangeres met gitarist of een muzikaal trio met akoestische instrumenten. Het is een feestelijke gelegenheid en daar hoort wat uptempo muziek bij.

band en wedding dj

Live muziek tijdens het diner

Gaan jullie dineren met een deel van de gasten? Dan kan het leuk zijn om de juiste sfeer te creëren met live muziek. Een zanger/ pianist kan het volume zo afstemmen dat de gasten nog wel met elkaar kunnen kletsen. Is er tijdens het diner nog mogelijkheid tot speechen? Zorg er dan voor dat de ceremoniemeester dit afstemt met de artiest. Het belangrijkste punt: ga van tevoren nog even in gesprek met de artiest om jullie muziek wensen en voorkeuren te bespreken. Dan kan er rekening mee gehouden worden in het repertoire.

 

Bruiloft DJ en live entertainment

‘s Avonds is het tijd voor jullie trouwfeest en ook dit kunnen jullie weer helemaal naar wens invullen. De professionele Bruiloft DJ, die aan jullie gekoppeld is naar aanleiding van het kennismakingsgesprek, speelt gemakkelijk in op de wensen van de gasten en voelt de sfeer feilloos aan.

Wil je het entertainment een niveau hoger tillen? Denk dan eens aan een Bruiloft DJ in combinatie met een live artiest zoals een saxofonist, percussionist, violist of zanger/ zangeres. De artiest mengt zich op de dansvloer met de gasten waardoor er meer interactie is en dit een bijzondere sfeer geeft aan jullie trouwfeest. Kun je niet kiezen? Ga dan voor de combinatie DJ en meerdere live artiesten, zodat je non-stop muziek hebt van de artiesten die jij wilt, dit noemen we ook wel SKYFLY Live.

SkyFly Entertainment Brabant

Moet het dak eraf? Boek dan een Bruiloft DJ in combinatie met een band. De band speelt vaak 3x 45 minuten. De DJ draait dan muziek in de pauzes van de band en eventueel voordat de band start of nadat de band klaar is. Zo vallen er geen stiltes en kunnen er ook nog nummers gedraaid worden die de band niet kan spelen.

 

>> BEKIJK OOK DE BEDRIJFSPAGINA VAN SKYFLY ENTERTAINMENT >>

SkyFly Entertainment Brabant

SKYFLY heeft verschillende samenwerkingen met live artiesten en bands. We adviseren je graag welke artiest past bij jullie feest en plannen voor bands altijd eerst een kijk- en luister sessie voor je in. Zo kun je weloverwogen een keuze maken voor jullie bruiloftsfeest.

Benieuwd naar de mogelijkheden van SKYFLY? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Alles is immers mogelijk, behalve een lege dansvloer!

 

>> BEKIJK OOK DE BEDRIJFSPAGINA VAN SKYFLY ENTERTAINMENT >>

SkyFly Entertainment Brabant (1)

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant