Beleef jullie mooiste dag bij de Avenue

Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie in vintage theaterstijl? De Avenue is een sfeervolle allround locatie, gelegen in het centrum van Breda.

Naast evenementen en dinnershows biedt De Avenue ook de mogelijkheid om te trouwen. Het ervaren team van De Avenue doet er alles aan om jullie trouwdag en het gehele traject naar de grote dag toe fantastisch te maken. Achter de karakteristieke deuren van deze voormalige schuilkerk bevinden zich twee prachtige zalen: De Theaterzaal en De Sociëteit.

De Sociëteit

In de romantische bovenzaal, De Sociëteit, kunnen jullie terecht voor de ceremonie, het huwelijksdiner en een spetterend feest. Deze zaal kenmerkt zich door het karakteristieke gewelfde plafond en de mooie kroonluchters. De Sociëteit beschikt over een bijzondere oude bar waar jullie kunnen toosten op het huwelijk en de taart aan kunnen snijden.

Het is mogelijk om een heerlijk diner te nuttigen bij De Avenue zoals een viergangendiner, een buffet, shared dining of een walking dinner. De Avenue beschikt over een eigen keuken, zodat het diner compleet naar jullie wens kan worden ingevuld.

Doordat De Avenue een theater is, kunnen jullie je bruiloft compleet maken met entertainment naar wens. Denk bijvoorbeeld aan een singer-songwriter die akoestische nummers ten gehore brengt tijdens het diner. Of een swingende band die zorgt voor een knallende feestavond.

 

Bekijk het bedrijfsprofiel van de Avenue >>

 

Styled Christmas wedding shoot

We hebben bij de Avenue ook een styled wedding shoot georganiseerd. Laat je inspireren en bekijk hieronder de foto’s van de verschillende fotografen die daarbij aanwezig waren. 

Bekijk de foto’s van Liz Hendriks >>

Bekijk de foto’s van Sanopho >>

Bekijk de foto’s van Alles-Flits >>

trouwfotograaf brabant christmas winter shoot liz hendriks
Fotograaf: Liz Hendriks
trouwfotograaf brabant christmas winter shoot liz hendriks
Fotograaf: Liz Hendriks
trouwfotograaf brabant christmas winter shoot liz hendriks
Fotograaf: Liz Hendriks

De Theaterzaal

Zijn jullie op zoek naar het ‘balzaal-gevoel’? Dan is De Theaterzaal uitermate geschikt. Op het podium kunnen jullie een spetterende entree maken! Dit kan worden versterkt met spectaculaire technische mogelijkheden zoals sparklers en windmachines. Steel de show met de beroemde Marilyn Monroe-pose of dans jullie openingsdans. Mochten jullie een band of dj willen, dan is er genoeg plek op het podium. De Theaterzaal beschikt over een balkon, vanaf hier kunnen schitterende overzichtsfoto’s worden gemaakt door de fotograaf.

Beide zalen zijn voorzien van een bar, podium, licht- en geluidsinstallatie, airco, digitale photobooth, garderobe en toiletvoorziening. De zalen zijn geschikt voor diverse groepsgroottes en daarnaast kunnen de zalen kleiner worden gemaakt om meer intimiteit te creëren. Voor een luxe effect en maximaal comfort voor jullie gasten kunnen er diverse loungehoekjes worden gerealiseerd met Chesterfield-banken. De Avenue beschikt ook over een authentieke jaren ‘30 kleedruimte waar jullie je klaar kunnen maken voor de grote dag.

winter wedding avenue breda photos by jill
Fotograaf: Photos by Jill
Fotograaf: Bo Jessen
Fotograaf: Bo Jessen

Styled Blue Winter wedding shoot

We hebben bij de Avenue ook een styled wedding shoot georganiseerd. Laat je inspireren en bekijk hieronder de foto’s van de verschillende fotografen die daarbij aanwezig waren. 

Bekijk de foto’s van Bo Jessen >>

Kortom: De Avenue biedt alles wat nodig is om jullie trouwdag compleet te maken. Het horecateam van De Avenue zorgt ervoor dat het jullie en jullie gasten aan niets zal ontbreken. De Avenue is meer dan een trouwlocatie. De bruiloft-experts denken graag met jullie mee over een totaalconcept. Zij plannen graag een afspraak met jullie in voor een rondleiding. In een persoonlijk gesprek kunnen dan alle wensen worden aangegeven. De Avenue zal zorgen voor een onvergetelijke bruiloft!

Willen jullie op een unieke locatie in Breda trouwen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de bruiloft-experts van De Avenue via 076-2065011 of stuur een e-mail naar info@de-avenue.nl.

 

Contactgegevens:

Website: www.de-avenue.nl
E-mail: info@de-avenue.nl 
Instagram: @deavenueweddings

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant