Bruiloft met Italiaans thema

Samen met een aantal trouwleveranciers halen we La Bella Italia in huis, gewoon in Noord-Brabant.

Met La Famiglia afreizen naar Italië voor jullie bruiloft is prachtig, maar niet meer nodig voor de Italiaanse sferen!

Weddinglanner Nienke trouwde zelf in 2018 in Toscane. “Een geweldig mooie dag om nooit meer te vergeten”, zegt Nienke, “de hele sfeer, het gevoel van luxe, goede Italiaanse smaak, verbondenheid, heerlijke drankjes en gerechten… ik gun dit ieder bruidspaar!”.

De uitdaging van trouwen in Italië

Maar het regelen van een bruiloft in het buitenland – en zo ook in Italië – is zo makkelijk nog niet: meerdere malen op en neer om de locatie naar wens te kiezen, in een andere taal uitleggen hoe jullie het precies willen hebben qua aankleding en om dan nog maar niet te spreken over de ingewikkelde en lange procedures mochten jullie ook nog eens in het land van keuze ‘wettelijk’ willen trouwen.

Veel mensen vergeten dat er bij een wettelijk huwelijk in het buitenland ook minder mooie kanten zijn, zoals lange en ingewikkelde procedures en saaie voordrachten van buitenlandse ambtenaren.

Trouwen met Italiaans thema

Reizen naar het buitenland zit er voorlopig niet in, vanwege Corona. Nog een reden om La Dolce Vita naar hier te halen. En dus bedacht Nienke om Italië naar ons toe te halen: het beste uit twee werelden. En precies zoals jullie willen, want we hoeven geen rekening te houden met lange, ingewikkelde procedures. Samen met een aantal gespecialiseerde leveranciers uit de trouwbranche ontwikkelde zij een uniek draaiboek, waar de bruiloft gewoon in ons eigen Noord-Brabant plaatsvindt maar waar de Italiaanse luxe en romantiek volledig in  terugkomen. Kijk je mee?

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant