Getrouwd in Brabant: Roby & Pieter

Pieter had mij thuis ook vaak voor de grap ten huwelijk gevraagd, dus op het bewuste moment van het aanzoek zei ik dan ook: “Ben je serieus?” Haha!

Even voorstellen

Wij zijn Roby (23) en Pieter (27) Vissers uit Roosendaal. We werken allebei in de (ouderen) zorg, en zo hebben wij elkaar ook ontmoet.
 
In 2016 is Pieter begonnen met werken bij de Zellebergen, waar ik al werkzaam was. We vonden elkaar allebei al meteen erg leuk, maar durfde dit niet uit te spreken tegen elkaar. Collega’s en vrienden van ons hadden dit allang door, maar de hints waren niet helemaal duidelijk naar Pieter toe. Tot carnaval 2018, met wat alcohol op geraak je toch makkelijker aan de praat. Ik was met mijn beste vriendin en Pieter met een aantal collega’s. We raakten aan de praat en de vonk sloeg over. Wij zijn in maart 2019 gaan samenwonen, in het huis wat we hebben overgekocht van onze beste vrienden!

als een sprookje

Over trouwen spraken we veel, maar we hadden nog geen specifieke datum voor de verloving. Op 24 augustus 2019 vroeg Pieter mij ten huwelijk in de Efteling. Om precies te zijn in het Sprookjesbos! Pieter had mij thuis al vaak ten huwelijk gevraagd voor de grap, dus vandaar dat ik op het bewuste moment dan ook zei “Ben je serieus?!” En ja, het was serieus! De datum voor de bruiloft was al snel duidelijk voor ons: 26-06-2020. Iedereen was reuze enthousiast over dit nieuws. Vooral onze collega’s natuurlijk, want die wachtten al jaren op dit moment.

speciale rollen tijdens de bruiloft

De zus van Pieter, Kim, werd onze ceremoniemeester. Zij is heel goed in organiseren, dus precies wat we nodig hadden. Mijn moeder heeft de bruidstaart gemaakt, zij is thuisbakker. Een specifiek thema hadden we niet, zodat iedereen lekker als zichzelf naar de bruiloft kon komen. De locatie voor onze bruiloft werd Sieben in Roosendaal. Een geweldige locatie aan het water.
 
Tamara en Yoëlla, mijn zus en beste vriendin, werden mijn getuigen. Bij het vragen vloeiden zelfs tranen, want wat voelden zij zich vereerd. Pieter ‘s getuigen waren zijn beste vrienden David en Kevin. Beide mannen waren erg enthousiast.

De mooiste dag van ons leven

Wij kijken terug op een prachtige dag… Echt de allermooiste dag van ons leven. Het was 26 juni 2020, met een temperatuur van 35 graden. Pieter sliep bij zijn ouders en ik sliep in ons huis met mijn beste vriendin (tevens getuige). Ik was niet zenuwachtig, Pieter daarentegen wel. Het eerste moment dat ik de deur opendeed, en Pieter en ik elkaar zagen, was echt prachtig! Na het maken van de foto’s, begon om 15:00 uur de ceremonie. We hadden onze eigen geloftes gemaakt. Ondanks trouwen tijdens Corona, hadden we een fantastische dag! Tijdens de ceremonie waren er 60 personen aanwezig, tijdens het diner 40. Doordat de groep zo intiem was, beleefden wij hem heel intiem. We herinneren ons nog elke seconde van deze mooie dag.

Leveranciers

Bloemist: Seline Flore te Zevenbergen
Trouwjurk: Stella York, Bruidsmode Wouw
Pak bruidegom: Suitssupply
Weddingplanner: Kim Vergouwen 
Bedankjes: Weddingdeco
Vervoer: Kennis van Pieter
Haar: Salon Que Bella in Roosendaal
Uitnodigingen: Made For Moments
Fotograaf: Marc Laros fotografie
Videograaf: FlyByManu aka Manuel Wisse

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant