Maak kennis met Olsen

Het gezicht achter Yes we do ben ik, Olsen! Ik ben een begin twintiger en sta het liefste de hele dag in de regel modus. Wat ik het allerliefste doe? Droombruiloften organiseren! Of dit nu alleen de styling is of een compleet verzorgde bruiloft. Met veel enthousiasme pak ik alles aan.

Wanneer ben je met dit bedrijf gestart?

Officieel ben ik mijn bedrijf gestart op 01-04-2021 (geen grapje!). Ik had inmiddels zo’n liefde voor het vak ontwikkeld dat ik zoiets had van: het is nu of nooit! De rest is eigenlijk geschiedenis. Vanaf juni 2021 is de website live gegaan en ben ik aan de slag gegaan.

>> Bekijk ook de bedrijfspagina van Yes we do! <<

Wat is jouw achtergrond en waarom ben je dit bedrijf gestart?

Al snel vond ik aansluiting in de evenementenbranche, een evenement organiseren komt natuurlijk veel geregel bij kijken. Nadat ik mijn opleiding event management had afgerond, beschikte ik over de nodige basiskennis en vond ik het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan en mijn eigen droom te verwezenlijken. De weken vorderden en het gevoel dat ik mijn passie en mijn liefde had gevonden groeide. Het wedding planners vak blijkt op mijn lijf geschreven en heeft mij uiteindelijk doen besluiten om in het diepe te springen en hier mijn fulltime werk van te maken.

Van alles wat je tot nu toe hebt mogen doen… waar ben je het meest trots op?

Ik ben het meeste trots op alle bruiloften die ik tot nu toe heb mogen regelen. Het vertrouwen wat ik hiervan van bruidsparen heb gekregen is super speciaal voor mij. Daarnaast ben ik ook heel trots op de styled shoot die ik in januari heb georganiseerd. Ik kan dus eigenlijk niet kiezen…..

>> Bekijk ook de bedrijfspagina van Yes we do! <<

Welke ervaring, die je hebt meegemaakt in je werk, was het meest bijzonder?

Wat ik super bijzonder vind is dat er een onwijs fijne en liefdevolle sfeer hangt in de trouwbranche. Alle leveranciers werken toch samen aan een bijzondere dag in het liefdesleven van een bruidspaar. Ik vind dat echt heel erg speciaal en dat is een gevoel wat altijd overheerst.

Yes we do weddingplanner - Trouwen in Brabant (2)

Aan welk bruidspaar heb je de meest warme herinneringen? En waarom?

Het bruidspaar waar ik de warmste herinnering aan heb is toch wel het eerste bruidspaar waar ik mee ben gaan werken. Van moment 1 was er een super bijzondere klik en was het vertrouwen wat ik van hen kreeg voor mij zo’n boost dat we er een super mooie dag van hebben gemaakt.

>> Bekijk ook de bedrijfspagina van Yes we do! <<

Waarom kiezen bruidsparen voor jou? Of waarom zouden aanstaande bruidsparen voor jou moeten kiezen?

Wat ik geregeld terug krijg van mijn bruidsparen is dat ik een fijne energie heb en vooral de druk weg kan nemen bij de bruidsparen. Voor de zenuwachtigen bruidsparen onder jullie is dat misschien wel heel fijn!

Wat is jouw specialiteit? Waar sta je om bekend?

Mijn specialiteit is het afstemmen van alle kleuren en items op elkaar. Het terug laten komen van kleine details in alle elementen. Daar word ik ook vrolijk van!

Wat is de grootste blunder die je hebt meegemaakt?

De grootste blunder die ik ooit hebt meegemaakt was op het Kasteel Dussen. Toen liep ik nog stage en gingen we daar een bruiloft verzorgen. Toen we alleen in de ochtend aankwamen op locatie zat de kasteeldeur klem. Deze ging met geen mogelijkheid open. Zelfs de brandweer heeft hier aan te pas moeten komen. Gelukkig was alles weer net op tijd gereed voor de komst van het bruidspaar.

>> Bekijk ook de bedrijfspagina van Yes we do! <<

Welke adviezen zou je aanstaande bruidsparen willen meegeven?

Luister naar je gevoel! Jullie moeten uiteindelijk een fijne dag gaan beleven en daar moet je een goed gevoel over hebben!

Wat zijn praktische tips die je kunt delen over m.b.t. vakgebied?

Kom je er zelf niet aan uit? Schakel dan iemand in waar jullie je fijn bij voelen. Niets is zo vervelender om zelf gefrustreerd te raken van iets wat niet lukt of waarvan je zelf niet weet hoe je het aan moet pakken.

Wat zou je nog meer willen delen?

Wij stippelen samen met jullie, het pad van de liefde uit!

Yes we do weddingplanner - Trouwen in Brabant (1)

>> Bekijk ook de bedrijfspagina van Yes we do! <<

Waar kunnen we je volgen en wat deel je daar zoal?

Jullie kunnen mij het beste volgen via Instagram: @yeswedo_weddingevents . Daar ben ik het meeste actief!
Wil je toch wat uitgebreidere informatie willen lezen, dan kan je het beste mijn website bekijken. www.yesweddings.nl

Wil je nog meer wedding inspiratie? Yes we Do! heeft ook twee styled shoots georganiseerd. 


Klik op onderstaande foto’s om de shoots te bekijken.
Blue winter wedding
Groen in de winter

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant