Stop met zoeken naar dé perfecte trouwlocatie

Die vind je hier. HIER. locaties beschikt over twee prachtige en veelzijdige trouwlocaties. Maak kennis met het Cachot en Fort Sint Gertrudis.

Het is zover, jullie gaan trouwen! Allereerst van harte gefeliciteerd. Na jullie prachtige verloving kan het plannen en organiseren van jullie droombruiloft van start gaan. Het belangrijkste aspect is natuurlijk het kiezen van de trouwlocatie. HIER. locaties beschikt over twee prachtige en veelzijdige trouwlocaties. Maak kennis met het Cachot en Fort Sint Gertrudis.

HET CACHOT

Het Cachot is een monumentaal pand gelegen in de eeuwenoude vestingstad Geertruidenberg. Het is een prachtige intieme locatie, gelegen tussen de bolwerken. Vroeger diende dit als wapenopslag en sinds 1988 is dit een plek waar liefde samen komt.

Just say Yes!
Het Cachot is voorzien van één zaal en is van binnen aangekleed met kroonluchters, een openhaard en prachtige bloemstukken. De verschillende sfeerverlichting maakt deze locatie erg intiem.

Door zijn privéligging en ruime buitenterras is het Cachot de ideale locatie voor een binnen- én buitenbruiloft. Ook voor het diner is het Cachot de perfecte locatie. Neem plaats aan een lange zorgvuldig gedekte tafel en laat je door de chefs verrassen met verschillende culinaire hoogstandjes. Vier vervolgens de liefde tot in de later uurtjes met jullie geliefden. Al deze aspecten zullen niet alleen bij jullie als bruidspaar, maar ook bij je gasten een romantische snaar raken. Dit is natuurlijk precies wat je wilt op deze dag!

Bekijk trouwlocatie het Cachot >>

modern chique trouwlocatie cachot brabant sanopho

Deze video is gemaakt door videograaf Lorenzo Peneux tijdens onze styled shoot ‘Modern Chique’. Deze shoot vond plaats op het Cachot in Geertruidenberg.

FORT SINT GERTRUDIS

In Hollands oudste stad Geertruidenberg vind je Fort Sint Gertrudis. Deze locatie ligt op loopafstand van het Cachot. Het monumentale pand beschikt over maar liefst zeven zalen met ieder hun eigen thema en sfeer. Waar eeuwen terug wapengekletter de boventoon voerde, staat deze locatie nu centraal voor feest, muziek en lachende gezichten. Van een moderne hippe club tot een industriële fabriek. HIER is het allemaal te vinden!

Bekijk trouwlocatie Fort Sint Gertrudis >>

fort-sint-gertrudis (5)

De Binnenplaats
Via de royale entree word je naar de Binnenplaats geleid. Deze prachtig hoge zaal met charme is geschikt voor gezelschappen tot 400 personen. Van een grootse ceremonie tot feestavond, de mogelijkheden zijn hier eindeloos.

Bourgondische zaal
Aansluitend aan de Binnenplaats vind je de Bourgondische zaal. Deze robuuste zaal biedt ruimte aan maximaal 175 gasten. De bruine kleuren in combinatie met de hoge kaarsen maken de zaal ontzettend sfeervol. Houden jullie je bruiloft graag klein? Dan is de Bruine kroeg wellicht wat voor jullie. Beleef de gezelligste feestavond in de leukste kroeg van Brabant.

De Club
Aan de linkerzijde van de Binnenplaats vind je de Club. Deze moderne ruimte heeft een hippe uitstraling door zijn witte basis met sprekende lichten. Deze zaal is dé uitgelezen plek voor jullie feestavond en is geschikt voor een feest met maximaal 150 gasten.

 

Fabriek
Op de eerste verdieping bevindt zich de Fabriek. Deze industriële zaal is een ware beleving en is bij veel bruidsparen dan ook erg geliefd. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een bruiloft. Het is een geschikte zaal voor zowel de ceremonie als het diner én zelfs voor de feestavond. Er bevindt zich een podium in het midden van de zaal, dus wij zouden zou zeggen: muziek aan en feesten maar! Deze ruimte is geschikt voor maximaal 225 gasten.

 

Apotheek
Mochten jullie graag met een klein gezelschap willen dineren dan is dit ook zeker mogelijk. Aansluitend aan de Fabriek bevindt zich de Apotheek. Dit is een intieme zaal met veel details die tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Hier kun je dineren met maximaal 25 personen.

Fort St. Gertrudis (2)

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant