Trouwen in de herfst

Dromen jullie ook van een bruiloft in de herfst? De mooie warme herfstkleuren zorgen voor een intieme en romantische sfeer.

Kiezen jullie voor een bruiloft tussen 21 september en 20 december? Dan vindt jullie trouwdag midden in de herfst plaats. Een heerlijke periode met vaak een najaarszonnetje, vallende blaadjes en prachtige rood, bruin en oranje kleuren. 

Een warme herfstbruiloft

Over het algemeen trouwen de meeste bruidsparen in het voorjaar of in de zomer. Veel bruidsparen willen graag een ‘zekerheidje’ voor goed weer, maar… We wonen natuurlijk in Nederland. En dat betekent dat het weer misschien nog wel beter is in de herfst dan in de andere seizoenen. We zien daarom ook dat herfstbruiloften steeds populairder worden. De herfst met zijn prachtige kleuren zorgt voor een warme uitstraling. 

Styling herfstbruiloft

De laatste jaren neemt de populariteit van droogboeketten toe. Laat deze boeketten nu prachtig staan bij een bruiloft in de herfst. Daarnaast zie je in de herfst mooie natuurlijke tinten terug in de bloemen. De mooi verkleurde bladeren en rode, oranje en gele tinten zorgen voor een romantisch beeld. 

Trouwlocatie in de herfst

Droom je van een huwelijk in de natuur of trouw je liever in een romantisch kasteel. Het is prachtig om een locatie te zoeken waar je buiten jullie trouwshoot kan doen. De verkleurde bladeren, het golden hour en vallende bladeren zorgen voor een perfecte shoot locatie. Daarnaast is het natuurlijk al vroeg donker en kunnen de temperaturen erg fris zijn. Het is daarom slim om een trouwlocatie te zoeken waar ze binnen genoeg capaciteit hebben voor jullie bruiloftsgasten. 

Trouwen in de herfst

Al met al zorgt het herfstseizoen voor dé perfecte sfeer voor jullie bruiloft. Mochten jullie nog twijfelen om in de herfst te trouwen? Kijk dan snel de volgende foto’s! 

Zoeken

Trouwleveranciers uit Brabant