Onlangs getrouwd in Brabant

Deze zomer stond de agenda van trouwambtenaar Manousch (Instagram @manousch.nl) bomvol met magische huwelijken. Zij heeft er voor ons drie uitgekozen die wij op onze website en social media mochten uitlichten.

Deze zomer stond de agenda van trouwambtenaar Manousch (Instagram @manousch.nl) bomvol met magische huwelijken. Zij heeft er voor ons drie uitgekozen die wij op onze website en social media mochten uitlichten. 

Giovanni en Thomas

Op 23 juli 2022 zeiden Giovanni en Thomas ja tegen elkaar bij STRND in Breda

Malou von Baumhauer maakte prachtige foto’s van hen in het Mastbos in Breda na een leuke lunch bij Zoet in Breda met vrienden. Met alle gasten ging het bruidspaar varen op de singels in Breda waarna iedereen weer samenkwam voor een avondceremonie. 

Happy Vintage had de locatie prachtig gestyled en trouwambtenaar Manousch (Instagram @manousch.nl) vertelde tijdens de huwelijksceremonie hun verhaal met een lach en een traan waarna het bruidspaar prachtige geloften uitsprak naar elkaar. De heren droegen prachtige pakken van Michael Giso en wisselden deze voor het feest weer voor een party outfit. Alle gasten maakten leuke foto’s in de feestphotobooth en met de fantastische muziek van The Wedding Deejay (Instagram @theweddingdeejay) ging het feest tot in de late uurtjes door. Videograaf Sabine Vercouteren maakte een onvergetelijke film van hun mooiste dag.

 

getrouwd in brabant Giovanni en Thomas
Malou von Baumhauer maakte prachtige foto’s

Christian en Eveliene 

Christian en Eveliene trouwden, op een met zonovergoten dag, aan het water bij Restaurant Dukdalf in Kerkdriel. Als je na 22 jaar samenzijn pas trouwt en samen drie prachtige kinderen hebt zijn er genoeg verhalen te vertellen natuurlijk.

Ceremoniespreker Manousch (Instagram @manousch.nl) maakte hier een mooie eenheid van waar iedereen hen als bruidspaar in herkende. Een schitterende ceremonie was het. Met live muziek van Femke Smit (Instagram @superfemko) die samen met een gitarist en een saxofonist voor heerlijke Braziliaanse muziek zorgde voor een heerlijke zomerse sfeer.

Dochter Hannah gaf een toespraak evenals de broer van de bruidegom en de broer van de bruid. De twee oudste kinderen ondertekenden een speciale kinderakte en op de klanken van ‘Ain’t No Mountain High enough’ liepen zij samen het getrouwde leven tegemoet.

Met al hun gasten vertrokken ze na de toast en de taart in bootjes om lekker te relaxen op het water voordat het diner en het feest zou gaan starten.
De prachtige foto’s van deze dag zijn gemaakt door Gideon maakt foto’s (Instagram @gideonmaaktfotos).


getrouwd in brabant Christian en Eveliene
Gideon maakt foto's (Instagram @gideonmaaktfotos).

Marc & Michelle trouwden op 30 juli 2022 bij Klooster Bethlehem in Haren.⁠

Marc vroeg Michelle middenin de woestijn van Jordanië, omgeven door kaarslicht ten huwelijk. Magisch mooi.⁠

En dat was hun trouwdag ook.⁠
De mooie locatie Klooster Bethlehem (Instagram @kloosterbethlehem) was het decor voor een huwelijk met een WAUW effect. Marc liep samen met zijn moeder naar het altaar en Michelle met haar vader. Voordat zij ja zeiden tegen elkaar werd hun levens- en liefdesverhaal verteld door trouwambtenaar Manousch (Instagram @manousch.nl). De ceremonie was precies zoals zij zijn. Relaxed, romantisch, met humor en interactie met hun lieve familie en leuke vrienden.⁠

Van hun eerste afspraakjes op een bankje in het park naar het bankje waar zij nu op zaten. Na het ja woord werden de ringen gebracht door het zusje van Michelle en hun hondje Molly.⁠ Met een klap met de hamer van Oma Mientje liepen ze op Love Tonight van David Guetta het feest tegemoet.⁠

Een magisch mooi huwelijk met als toegift een droom huwelijksreis op Tanzania en Zanzibar.

Jeroen Savelkous (@jeroensavelkoulsfotografie) legde deze mooie dag vast.⁠

 

 

getrouwd in brabant Marc en Michelle
Jeroen Savelkous (@jeroensavelkoulsfotografie) legde deze mooie dag vast.⁠

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant