Wasknijpers op je bruiloft

Wasknijpers zijn nou niet direct dingen waar je aan denkt als je een bruiloft aan het voorbereiden bent. Maar… we laten je zien wat je met wasknijpers allemaal kunt. Het zal je ongetwijfeld verrassen en op ideeën brengen!

Een wasknijper bestaat uit twee gelijke delen, verbonden door één stevige veer. Zonder elkaar kunnen ze niets, ze hebben elkaar nodig om sterk te staan, zoals ook jullie elkaar nodig hebben en kunnen versterken. Jullie zijn verbonden door elkaar het ja woord te geven en dat maakt het gebruik van wasknijpers op jullie bruiloft extra bijzonder!

Wasknijpers gebruiken als kaarthouder

Grote houten wasknijpers zijn erg origineel om te gebruiken als houten kaarthouder. Klem er je menukaart tussen en zet deze op een mooi gedekte tafel. Onze grote wasknijpers kun je al laten personaliseren met een gravure vanaf één exemplaar. Denk aan jullie namen, trouwdatum of passende tekst en/of afbeelding.

Houten wasknijpers gebruiken als bloemenstandaard

Met grote houten wasknijpers creëer je sfeer op tafel door er een bloemenbuisje met een mooie bloem tussen te klemmen. Om het buisje kun je eventueel nog wat tilantia, lint of raffia wikkelen.

Grote wasknijpers gebruiken als kaarsenstandaard

Tussen de bek van een grote wasknijper klem je een dinerkaars. Héél eenvoudig maar erg sfeervol op een prachtige gedekte tafel!

Mini knijpers gebruiken als naambadge

Denk bij deze mini knijpers aan kleine houten wasknijpertjes van 45x12mm welke super handig zijn om te gebruiken als naambadge waar je eventueel tegelijkertijd ook je corsage tussen kunt klemmen. Deze mini knijpers kunnen uiteraard ook gepersonaliseerd worden met een (naam) gravure. Aan de achterkant van het houten knijpertje zit een magneet welke je heel eenvoudig met een andere losse magneet aan je kleding kunt bevestigen. Geen gedoe met een lelijk plastic plaatje en vervelend speldje die je mooie kleding kapot maakt. En…. Ze zijn ook nog eens duurzaam en leuk om aan je gasten mee te geven als aandenken!

Kleine wasknijpertjes voor aan je bruiloft bedankjes

Met kleine wasknijpertjes kun je op een leuke manier je bruiloft bedankjes personaliseren. Neem bijvoorbeeld een houten knijpertje van 35x6mm met Mr&Mrs erop of laat jullie initialen erop graveren of drukken. Klem vervolgens het knijpertje aan je bedankje en je hebt een origineel gepersonaliseerd bruiloft bedankje!

Houten knijpertjes zijn multifunctioneel en super handig

Gebruik houten knijpertjes om bijvoorbeeld slingers, kaarten en ballonnen vast te klemmen. Maak met een stuk jute touw een waslijn waar je jullie leukste foto’s aan hangt of gebruik de knijpertjes om de tafelschikking te regelen. Klem er het naamkaartje tussen en zet deze op de desbetreffende plek aan tafel.

Knijpertjes als decoratief

Knijpertjes zijn niet alleen erg handig maar ook decoratief. Klem bijvoorbeeld een (gepersonaliseerd) knijpertje aan de voet van een wijnglas. Dit ziet er echt heel erg leuk uit! Op deze manier kun je bijvoorbeeld ook bij verschillende glazen knijpers aan de voet klemmen om de drankjes uit elkaar te houden 😉

Flessenpost met houten knijpertjes als bruiloft bedankjes

Flessenpost van Knijpertjes is gevuld met 10 kleine houten wasknijpertjes en heeft 1,2 meter jute touw om de nek van de fles. Hiermee maak je in een handomdraai een decoratieve kaarten of fotowaslijn. Je geeft hiermee een bruiloft bedankje waar je gast thuis ook nog echt iets aan heeft. Je kunt de fles, de knijpertjes en/of het label aan de fles laten personaliseren met een tekst en/of afbeelding naar keus om het nog persoonlijker te maken.

Wasknijpers gebruiken als gastenboek

Laat je gasten iets leuks op een wasknijper schrijven. De beschreven wasknijpers kun je vervolgens aan de spaken van een fietswiel klemmen, aan een waslijn hangen, in een mooie grote glazen pot stoppen of aan touwtjes in een grote fotolijst klemmen. Doe ermee wat jullie leuk vinden!

Houten knijpers van Knijpertjes staan Symbool voor Verbondenheid

Last but not least! Alle houten wasknijpers van Knijpertjes staan symbool voor verbondenheid. Een mooi symbool om te gebruiken op een prachtige en bijzondere dag, jullie trouwdag!

Tekst en afbeeldingen door: knijpertjes.nl

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant