Aandachtspunten voor de huwelijksceremonie

Microfoon

Sta je buiten voor een grote groep? Dan moet er misschien wel een microfoon geregeld worden. Bespreek die met je trouwambtenaar of ceremoniemeester(s).

Het boeket

Vaak is er een prachtig boeket aanwezig, maar het is niet fijn om deze een uur in je hand te moeten houden terwijl jullie naar de mooie toespraak van de trouwambtenaar aan het luisteren zijn. Bespreek met je trouwambtenaar of je het boeket ergens neer kunt leggen. Dit kan bijvoorbeeld ook op de tafel bij de trouwacte. Staat ook erg mooi op de foto!

De toga

Kiezen jullie voor een formele ceremonie of een informele ceremonie? Wat past het beste bij jullie? Wil je dat de trouwambtenaar zijn of haar toga draagt of niet?

 

Informatie trouwleveranciers

Zorg ervoor dat je alle informatie van jouw gekozen trouwleveranciers hebt opgeschreven en deel deze informatie ook met de verschillende leveranciers. Samen zorgen zij er ook voor dat tijdens jullie dag alles op rolletjes loopt, dan is het fijn dat zij elkaar kunnen contacten als dat nodig is. 

 

Jonge gasten

Komen er kinderen op jullie bruiloft? Zorg dan voor een kindvriendelijke goodiebag. Stop hierin kleinigheidjes zoals een kleurboekje met kleurtjes, een spelletje, een bellenblaas, een zakje snoep of misschien zelfs een potje Play-doh. Je kunt ook een groot kleed bij de ceremonie waarop de kinderen kunnen zitten en spelen. Zijn er kinderen bij waarmee je een hele goede of belangrijke band hebt? Dan kun je die natuurlijk ook een rol geven als bloemenmeisje of -jongen, ringendrager of laat hen een kinderakte tekenen. Voor jullie en voor hen harstikke leuk! 

 

Heb jij al een trouwambtenaar gevonden?

Zoek je nog een geschikte trouwambtenaar voor jullie bruiloft? Kijk dan eens bij al onze trouwambtenaren. 

 

 

Photography @kimvuldersfotografie / @biancarijkenbarg_photography⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant