Wat doe je de dag ná jullie bruiloft?

Lees de tips van Trouwen in Brabant voor het invullen van jullie ‘day after’. De dag na jullie bruiloft staat in het teken van genieten en ontspannen.

Maanden van voorbereidingen zitten er op. En dan worden jullie wakker de dag ná jullie bruiloft. Alle is voorbij gevlogen. Waarschijnlijk hebben jullie nog even een moment nodig om te beseffen hoe prachtig de dag is geweest. Jullie zullen vast uitgeput zijn na een prachtige dag vol met romantiek. Jullie hebben de dag na jullie bruiloft rust en ontspanning verdiend. Heerlijk om direct in het vliegtuig te stappen en op een strand te gaan liggen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst een paar dagen bij te komen. Wij geven jullie tips om invulling te geven aan de dag na jullie bruiloft.


Fotocredits: Sanopho

Geniet en ontspan

De dagen voorafgaand aan jullie bruiloft vliegen voorbij. Vaak blijf je maar doorgaan met de laatste voorbereidingen. Dit kan ook de nodige stress met zich meebrengen. Nu alles achter de rug is kun je eindelijk gaan genieten en ontspannen. Dit heb je meer dan verdiend! Praat samen na over jullie grote dag met een heerlijk ontbijt en geniet.

Bruidstaart als ontbijt

Hoe speciaal is het om de dag na jullie bruiloft nog samen te genieten van een stukje bruidstaart? Natuurlijk is dit ook speciaal. Want wie eet er nu dagelijks taart bij het ontbijt? Geniet van een heerlijk zoet ontbijtje en de smaken brengen je gedachte weer terug naar het moment van het aansnijden van de taart.


Fotocredits: Sanopho

Laat je verassen

Misschien zijn jullie tijdens de huwelijksnacht al begonnen met het lezen van de vele kaarten of het uitpakken van de cadeautjes. Misschien ook niet en hadden jullie hele andere plannen tijdens de huwelijksnacht. Dan is het extra leuk om samen de dag na jullie bruiloft de kaarten en cadeautjes te gaan bekijken.

Geniet met jullie gasten

Het is erg leuk om alle herinneringen samen op te halen met jullie gasten. Een grote trend is om een brunch te organiseren de dag na jullie bruiloft. Jullie kiezen er natuurlijk zelf voor wie er uitgenodigd zijn. Enkel je naaste familie en getuigen of al je vrienden. Vaak worden de grappigste en mooiste momenten nog eens met elkaar gedeeld en wordt de brunch een groot succes. Natuurlijk kunnen jullie kiezen om na de lunch nog een afzakkertje te pakken en wie weet wordt dat weer een gezellig boel.


Fotocredits: Pleuni van der Pas Photography

Trouwfoto’s

Waarschijnlijk zijn de professionele trouwfoto’s nog niet binnen, maar wellicht hebben jullie gasten al prachtige foto’s gemaakt gedurende de dag. Het is handig om een Facebook-groep aan te maken waarin jullie gasten de foto’s kunnen delen of vraag of ze de foto’s naar jullie toe sturen. Ook de foto’s die niet door een professionele trouwfotograaf zijn gemaakt kunnen waardevol, grappig of gênant zijn. Al deze emoties brengen je weer terug naar het moment. Heerlijk om van te genieten!

Dag om nooit te vergeten

Kijk met een glimlach terug om jullie trouwdag. Deze dag is er een om nooit meer te vergeten. Jullie trouwdag is voorbij gevlogen. Nu is het tijd om heerlijk te gaan genieten van elkaar en te ontspannen!


Fotocredits: Lisanne van der Veer Fotografie 

 

Weddingplanner / ceremoniemeester: The Arts of Weddings and Events
Locatie: Natuurpoort de Peel
Fotograaf: Sanopho
Fotograaf: Pleuni van der Pas Photography
Fotograaf: Lisanne van der Veer Fotografie
Videograaf: Maikel Stams Trouwfilms
Trouwjurk en -pak: Koonings
Styling: AnnMariage Styling
Bloemen: Violetera
Stationery: Lin Designed
MUAH: Zoella
Trouwambtenaar: Ceremonie vol liefde
Trouwringen en sieraden: Eline de Visser Jewelry
Bruidstaart: Uit Daphne’s Keuken

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant