Blozekriekske; de specialist voor haar en make-up

Wil je als bruid echt de show stelen met je haar en make-up? Dan ben je bij Blozekriekske, dé bruidsspecialist voor haar en make-up, op het juiste adres.

Elly Hellemons zit inmiddels 47 jaar in het kappersvak en runt daarvan al ruim 39 jaar lang haar eigen kapsalon Blozekriekske in Kruisland. Zij beschikt als geen ander over jarenlange ervaring en onbegrensde creativiteit. Haar carrière en kundigheid werd vijf jaar geleden bekroond met prestigieuze Love Awards voor Best Gewaardeerde Bruidsstylist/visagist van de provincie Noord-Brabant.

 

 

Elly Hellemons - Blozekriekske

Al sinds het begin van haar carrière voorziet Elly al vele bruidjes van haar en make-up. In 2000 heeft zij de opleiding tot visagist succesvol afgerond, om zo nóg beter in te kunnen spelen op de laatste trends en technieken op het gebied van bruidsmake-up. Ook mag zij zich een gekwalificeerd bruidsspecialist noemen. Om haar kennis up-to-date te houden, volgt zij tot op de dag van vandaag regelmatig diverse workshops en masterclasses op het gebied van bruidskapsels en visagie. 


“Het verzorgen van bruidjes is echt mijn grote passie geworden,”

Vijf tips van Elly voor het perfecte bruidskapsel:

  1. Luister naar het advies van je stylist. Zij past je kapsel aan naar je gezichtsvorm.
  2. Zorg voor de juiste kleur (schakering) in het haar hiermee valt of staat je kapsel.
  3. Huur indien nodig zeker een set clip extensions bij je arrangement om het juiste kapsel te creëren, denk hierbij aan meer volume of meer lengte. Wanneer dat van nature niet aanwezig is.
  4. Kies een kapsel wat bij jou én jouw bruidsjurk past. Het is ontzettend belangrijk dat jij je er fijn en mooi bij voelt.
  5. Kies een model wat de gehele dag goed blijft zitten en maak gebruik van eventuele haaraccessoires.
Elly Hellemons - Blozekriekske
Elly Hellemons - Blozekriekske
Elly Hellemons - Blozekriekske

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant