Bruidsboeket bedels

Een overleden dierbare welke niet op jullie bruiloft aanwezig kan zijn is een groot gemis. Juist op deze bijzondere dag willen we dat alle belangrijke mensen in ons leven bij elkaar zijn om de liefde te vieren. Er zijn talloze manieren om een overleden dierbare een bijzondere rol te geven op jullie trouwdag.

Een overleden dierbare welke niet op jullie bruiloft aanwezig kan zijn is een groot gemis. Juist op deze bijzondere dag willen we dat alle belangrijke mensen in ons leven bij elkaar zijn om de liefde te vieren. Er zijn talloze manieren om een overleden dierbare een bijzondere rol te geven op jullie trouwdag. Een daarvan is het creëren van een herdenkingsplek of altaar waarop foto’s, kaarsen en andere aandenkens van de overledene worden geplaatst. 

 

Symbolen met een betekenis

Een andere manier is om een overleden dierbare te herinneren door middel van symbolen of voorwerpen die voor hen betekenis hadden. Dit kan bijvoorbeeld een speciale bloem zijn die vaak werd geassocieerd met de overledene, of een sieraad dat ze droegen en dat je op je bruiloft kunt dragen als eerbetoon aan hen. 

Bruidsboeketbedels

Naomi van Bruidsboeketbedels.nl heeft nog een andere liefdevolle manier gevonden waarop bijvoorbeeld een overleden ouder toch met de bruid mee kan lopen op de mooiste dag van haar leven.

‘’Ik maak bruidsboeketbedels, gepersonaliseerd met foto en / of tekst waardoor je een overleden dierbare op een bijzondere manier kunt herdenken. Een bruidsboeketbedel is een subtiel sieraad welke (door de bloemist) aan het bruidsboeket vast gemaakt kan worden met foto van de dierbare daarin verwerkt. Op deze manier is een overleden dierbare de hele dag toch dichtbij. De bruidsboeketbedel gegraveerd met tekst: Dad/Mom, i know you are walking beside me today ‘ met aan de andere kant een foto van papa of mama in de bedel verwerkt is een van de meest populaire bedels.”

bruidsboeket bedels gedenkbedels
https://bruidsboeketbedels.nl/

 

In de webwinkel van Bruidsboeketbedels.nl kun je een keuze maken uit heel veel verschillende designs, verschillende kleuren en groottes en ook is er ruimte keuze aan te graveren teksten. Je kunt je bruidsboeketbedel helemaal zelf naar wens ontwerpen! Met de speciale tool kun je direct zien hoe jouw eindresultaat eruit komt te zien, ondanks alle bedels met de hand gemaakt worden.

‘’ Ook aan de bruidegom heb ik gedacht. Je kunt namelijk ook een fotobedel ontwerpen welke aan de binnenkant van het colbert bevestigd kan worden als broche. Maar ook worden de bedels vaak gebruikt om te verwerken in een corsage. Dit kan een mooie en emotionele manier zijn om als bruidegom toch even stil te staan bij het gemis van deze dierbare.‘’, vertelt Naomi.

Hoewel het gemis van een dierbare op een bruiloft pijnlijk kan zijn, is het belangrijk om te onthouden dat hun aanwezigheid nog steeds voelbaar kan zijn op vele manieren. Door hen te herinneren en te eren op de trouwdag, kunnen we hun herinnering levend houden en onze liefde voor hen blijven koesteren, zelfs in hun afwezigheid.

bruidsboeket bedels gedenkbedels
https://bruidsboeketbedels.nl/
bruidsboeket bedels gedenkbedels
https://bruidsboeketbedels.nl/
bruidsboeket bedels gedenkbedels
https://bruidsboeketbedels.nl/
bruidsboeket bedels gedenkbedels
https://bruidsboeketbedels.nl/

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant