Details op je bruiloft

Alle details zorgen voor de sfeer en het totale plaatje op jullie bruiloft. Juist de kleine details zorgen ervoor dat jullie bruiloft een groot succes wordt. Wij geven jullie tips om ook de kleine details niet te vergeten.

Trouwen zonder stress

Om goed voorbereid je dag te beginnen is het handig om een ‘nood-tasje’ klaar te zetten. In dit tasje kun je handige spullen stoppen zoals: een zakdoekje, make-up, deodorant, naald en draad, spelden en andere dingen die je graag bij de hand wilt houden. Zorg dat de ceremoniemeester weet waar het tasje is, zodat jij hier niet mee hoeft te sjouwen op je grote dag.

Een fijne tip voor je trouwdag is om te ontbijten voordat je gaat aankleden. Ten eerste heb je dan een goede bodem gelegd voor de rest van de dag en ten tweede voorkom je dat je knoeit op je mooie trouwkleding! Daarna kan jullie trouwdag beginnen. Je gaat in de make-up en de kapster komt je haren doen. Hierbij zijn ook de kleine details erg belangrijk. Denk aan speldjes, sieraden, bloemen en andere accessoires die je al klaar had liggen.

Drukwerk op je bruiloft

Gepersonaliseerd drukwerk kun je in allerlei verschillende vormen terug laten komen op jullie bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan de menukaartjes, tafelschikking of gepersonaliseerde bierviltjes. Door al het drukwerk op elkaar aan te laten sluiten creëer je een mooie sfeer voor jullie bruiloft. Zo kun je de gehele dag aankleden in jullie stijl. Drukwerk kun je op maat laten maken. Hierdoor kun je al je wensen terug laten komen en past dit goed bij de stijl van jullie bruiloft. Houdt rekening met de ontwerp- en druktijd. De ontwerper kan goed inschatten hoeveel tijd dit gaat kosten. Dit kan soms wel 3 tot 6 maanden duren.

Stijl van bruiloft

Zorg dat de grote lijn van jullie bruiloft de stijl uitstraalt die bij jullie past. Vergeet ook zeker niet de kleine details zoals: corsage, decoratie bloemen bijvoorbeeld aan stoelen of op statafels, tafelstyling inclusief bijpassend menukaartje, welkomsbord of andere belangrijke elementen voor jullie bruiloft. Wanneer jullie kiezen om een stylist in te schakelen is dit een goed idee. Zij kan tijdens het plannen van jullie bruiloft goed bepalen of er aan alle details rondom jullie trouwdag is gedacht.

Fotocredits:
Styling: Enjoy pure styling
Stationery: Lenneke Ontwerpt
Fotograaf: Lucienne Fotografie
Bloemen: Natuurlijk Gaaf

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant