Een frietwagen op je bruiloft? Jazeker!

Ambachtelijke Brabantse frietjes als lunch, diner of als afsluiting na de feestavond. André’s Frietwagen is dé foodtruck die je op verschillende momenten tijdens jullie bruiloft in kunt zetten.

Frietjes, ze zijn er in allerlei soorten en maten en passen bij iedere gelegenheid. Ook in de trouwbranche zijn ze niet meer weg te denken. Begint jullie bruiloft iets later op de middag? Dan kun je een frietkraam inzetten als lunch voor alle daggasten, voorafgaande aan jullie bruiloft. Of wat dacht je van een leuk alternatief voor een klassiek diner? Kiezen jullie voor een geserveerd diner, een uitgebreid buffet of ga je toch voor een hippe foodtruck met heerlijke friet, diverse snacks en burgers? Alles is mogelijk op jullie dag. En, (bijna) iedereen lust ze wel!

>> Bekijk ook de bedrijfspagina van André’s Frietwagen >>

 

Origineel je gasten verrassen?

Verras je gasten aan het einde van de dag, bij het vertrek met een heerlijke puntzak friet als afsluiter. Gaat jullie feest niet tot in de late uurtjes door, houd dan rekening met voldoende tijd tussen het avondeten en de afsluiter.

Beginnen jullie de trouwdag met een ontspannen, ongedwongen borrel met een borrelgarnituur en drankjes? Ook dan kun je een frietkraam inzetten. Het team van André’s Frietwagen verzorgt ook graag een borrelgarnituur met verschillende kleine hapjes uit de frituur.

Tip van André:

“Hebben jullie een bepaald thema of eigen kaartjes met een trouwlogo? Voeg met een kaartje een leuke boodschap toe aan de puntzak. Of wat dacht je van een puntzak met jullie namen op de zak? Bespreek jullie vragen en/of wensen met ons en wij gaan er mee aan de slag!”

André's frietwagen bruiloft trouwen

Kidsboxen, speciaal voor de jonge gasten

Verwachten jullie kleine gasten op de grote dag? Ook hier is aan gedacht! Met de kidsbox weet je zeker dat je goed zit.

De kidsbox is voor kinderen tot en met 12 jaar en bevat het volgende:

  • Kleine puntzak friet
  • Snack naar keuze
  • Pakje drinken naar keuze
  • Appelmoes
  • Bakje mayonaise
  • Verrassing!

Themabruiloft

Heeft jullie bruiloft een thema zoals bijvoorbeeld een festivalthema of streetfood? Dan mogen de frietjes zeker niet ontbreken. Maak toffe combinaties van verschillende foodtrucks en creëer een heerlijke festivalsfeer. Feest in de avond? Dan zorgt het team van André’s  Frietwagen voor een extra gezellige sfeer en hangt extra lampjes op!

Zet de datum alvast vast

Twijfel je nog of duurt het nog even voordat jullie trouwdag plaatsvindt? Bij André’s Frietwagen kun je dan toch je datum alvast reserveren, zonder dat je alle details door hoeft te geven. Zo heb je de tijd om alles rustig te regelen en ben je er zeker van dat zij beschikbaar zijn op de door jullie gekozen datum.

André's frietwagen bruiloft trouwen
André's frietwagen bruiloft trouwen

André:

“We bieden verschillende opties, maar we kijken vooral graag mee naar wat er bij jullie, en eventueel jullie thema, past. Ook kijken we graag met jullie naar eventuele voedselallergieën, vegetarische alternatieven of andere wensen. Belangrijk is dat het eten goed is, maar vooral ook dat jullie een fijne beleving hebben en met veel plezier terugkijken!”

Tips van André: 

  • Organiseren jullie ook een feestje of borrel om de verloving bekend te maken? Maak het jezelf dan makkelijk en denk eens aan onze compleet verzorgde borrelgarnituur.
  • Vrijgezellenfeest? YES! Kom maar op met die bodem. Zeker als jullie daarna nog op stap gaan.
  • ‘The day after’: geniet met jullie vrienden en familie nog even na van de bruiloft onder het genot van ons goudbruine lekkers.
André's frietwagen bruiloft trouwen
André's frietwagen bruiloft trouwen
André's frietwagen bruiloft trouwen

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant