Vind de juiste trouwfotograaf

Hoe kies je een goede fotograaf die de prachtige en unieke momenten vast kan leggen, precies zoals jullie het willen? Trouwfotograaf Saskia van Alles-Flits deelde met ons haar adviezen.

Kijk, voel en ‘klik’.
Een trouwfotograaf kies je op gevoel

De mooiste dag van jullie leven wil je je voor de rest van je leven herinneren. Een trouwfotograaf is daarom ook echt onmisbaar op jullie bruiloft. De trouwfoto’s zijn een tastbare herinnering aan jullie grote dag. Maar hoe kies je een goede fotograaf die de prachtige en unieke momenten vast kan leggen, precies zoals jullie het willen? Trouwfotograaf Saskia van Alles-Flits deelde met ons haar adviezen.

Vier stappen voor het vinden van een trouwfotograaf

Stap 1: Pinterest

Scrol door alle inspirerende afbeeldingen en borden en bewaar alles wat jij mooi vindt en wat jou aanspreekt. Zoek voorbeelden van fotografiestijlen en kijk ook naar het soort foto’s dat je leuk vindt. Welke posities en details wil jij gefotografeerd hebben? Wil je ook foto’s van jou alleen en willen jullie ook familiefoto’s?

Stap 2: Instagram

Ga daarna via Google of Instagram op zoek naar trouwfotografen. Deze vind je gemakkelijk via accounts en platformen waar men veel trouwinspiratie deelt zoals @trouweninbrabant.

 

>> BEKIJK OOK DE BEDRIJFSPAGINA VAN ALLES-FLITS <<

 

Alles-Flits

Stap 3: Vergelijk

Vergelijk trouwfotografen, stijlen, prijzen en voorbeelden. Wat vind je mooi? Welke stijl past bij jullie als stel maar ook bij de rest van de bruiloft? Hebben jullie een budget in gedachten? Biedt deze fotograaf ook nabewerking aan? Maakt de fotograaf ook een album?

Stap 4: Kennismaking

Plan een kennismakingsgesprek met één of meerdere trouwfotografen. Klikt het van beide kanten? Je wilt natuurlijk graag samenwerken met fijne mensen die ook echt bij jullie passen.>> Bekijk ook de bedrijfspagina van Alles-Flits <<

Alles-Flits

Fotograaf Saskia van Alles-Flits:

“Kies met je gevoel. Ga naar een plek die je op het oog hebt voor de foto’s. Hoe voelt dat? Zie je het al voor je? Nog belangrijker: maak eerst kennis met je fotograaf. De klik (leuke woordspeling vind ik) is ontzettend belangrijk. De fotograaf is er namelijk vaak een groot deel van de dag bij. De klik moet er vanuit beiden zijn. Volg je gevoel.”

Contactgegevens:

Alles Flits
Saskia Stevens
www.alles-flits.nl
Instagram: @allesflits

 

>> LEES OOK HET INTERVIEW
MET SASKIA VAN ALLES-FLITS >>

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant