Getrouwd in Brabant: Rick en Nicole

De reden waarom wij ooit ‘Trouwen in Brabant’ zijn gestart…
Nicole zou gaan trouwen met haar grote liefde Rick. Door Corona heeft het allemaal wat langer op zich laten wachten, maar afgelopen oktober was het zo ver. De grote dag van Rick en Nicole. En door de opstart van ons platform ‘Trouwen in Brabant’ een jaar eerder, heeft Nicole nu uiteraard de beste leveranciers kunnen selecteren. Laat je inspireren door haar verhaal!

Eindelijk trouwen!

Wij zijn Rick van den Aker en Nicole van den Aker – van Heugten uit Someren. Inmiddels kennen we elkaar alweer 10 jaar, wonen we 5 jaar samen, hebben we een hondje Moos en zijn we op 1 oktober 2021 (eindelijk) getrouwd in Brabant.

Spannend huwelijksaanzoek

Wij zijn echte feestbeesten. Zo hebben we elkaar ook ontmoet op een gezellig feestje. Daarna kwamen we elkaar vaker tegen tijdens het stappen en de rest is geschiedenis. Op Rick zijn dertigste verjaardag had ik (Nicole) een verrassingsdiner georganiseerd voor Rick en zijn vrienden en familie. Het was een echt mannen diner met heerlijke speciaal biertjes. Rick wist dat er iets ging gebeuren, maar hoe en wat bleef een raadsel. Toch besloot hij om een ring mee te nemen en mij ten huwelijk te vragen. Toen hij tot zijn grote verbazing al zijn vrienden zag zitten schrok hij zich een hoedje, maar hij twijfelde geen moment.  Na het hoofdgerecht moest het gebeuren. Natuurlijk zei ik volmondig ‘ja’. En uiteraard is dit moment tot in de late uurtjes met elkaar gevierd onder het genot van een heerlijk speciaal biertje.

Trouwen in Brabant

De voorbereidingen konden beginnen. Maar waar start de zoektocht naar toffe leveranciers, locaties of ten eerste wat is je budget? Er kwam veel op ons af. We vonden té gekke leveranciers, maar deze woonden aan de andere kant van het land. Dit was voor ons geen optie. We wilde een echte Brabantse bruiloft met Brabantse leveranciers. Op dit moment begon het concept van  ‘Trouwen in Brabant’ te ontstaan. Zo kwamen we in contact met fantastische leveranciers uit Brabant en werd de bruiloft gepland op 7 juli 2020.
Eind 2019 startte de zoektocht naar een perfecte trouwjurk en na een fijne passessie slaagde ik. Niets kon de bruiloft meer in de weg staan… Totdat corona uitbrak. Alles was onzeker en niemand wist wat ons te wachten stond. Helaas kon de bruiloft niet doorgaan, maar we zijn alsnog op 7 juli 2020 voor de wet getrouwd en hebben dit intiem gevierd. Dit was al een erg mooie en liefdevolle dag. We noemde het onze pré-wedding en dit betekende veel goeds voor onze ‘echte’ grote dag. In de zomer van 2021 zag alles er weer iets zonniger uit en durfde wij onze bruiloft weer te plannen. Onze nieuw trouwdatum werd 1 oktober 2021. En ja hoor! Onze bruiloft kon doorgaan! Precies op de manier zoals wij dat voor ogen hadden. We hadden ruim 70 daggasten. Al onze dierbare familieleden en vrienden waren aanwezig en wat hebben we ongelooflijk genoten.

De grote dag

Om 11.00 uur konden we elkaar voor de eerste keer zien op deze dag. En wat was het speciaal en bijzonder! We straalden allebei van top tot teen en vanaf dat moment kon het genieten echt beginnen. We gingen samen naar het Kasteel in Asten-Heusden om prachtige foto’s te maken. We genieten nu nog elke dag van de prachtige foto’s. Na de fotoshoot gingen we naar de volgende locatie waar onze ceremonie plaats vond. Al onze dierbaren hadden zich al verzameld op de locatie. De ceremonie werd extra bijzonder omdat de vader van Rick BABS voor één dag was. De prachtige live-muziek maakte de liefdevolle ceremonie compleet. Wij konden na de ceremonie alle spanning pas écht loslaten en de bruidsborrel kon beginnen. Daarna vertrok het gezelschap naar de feestlocatie waar eerst een walking diner plaats vond. Het feest begon met een originele openingsdans. Direct na de openingsdans stroomde de lichtgevende dansvloer vol en tot in de late uurtjes is het feestje doorgegaan! De band speelde precies de juiste nummers, de obers zorgde voor de lekkerste drankjes en de lieve gasten zorgde voor de meest fantastische sfeer!
Kortom het was een droomdag met een knaller van een feest!

Brabantse leveranciers

Bruidsjurk en trouwpak: Mariage Bruidsmode
Fotograaf: Demi’s Design
Bloemen: Moon Daisy
Kapster: Anouk
Make-up artist: Tatiana Orsini
Photobooth: Feest Photobooth
Locatie fotoshoot: Kasteel Asten-Heusden
Locatie ceremonie: Quercia
Partyverhuur: Top partyverhuur
Catering: Beer and Beefs
Band: De Heeren Van

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant