Huwelijksaanzoeken om bij weg te dromen

Deze week vroegen wij onze lieve volgers via Instagram hoe zij ten huwelijk zijn gevraagd. We delen twaalf van deze leuke en romantische huwelijksaanzoeken van onze volgers graag met je!

Mirjam (25)

“Mijn vriend heeft mij tijdens onze vakantie in Griekenland ten huwelijk gevraagd. We hadden op Zakynthos een auto gehuurd, reden naar de mooiste plekjes en in een leuke, gezellige strandtent ging hij ineens op zijn knieën. Ik had het niet zien aankomen, wel altijd heel erg gehoopt!”

 

Floor (31)

“Afgelopen juni waren wij 10 jaar samen en toen ik uit werk thuis kwam, was de hele woonkamer versierd en stond er een mooie gedekte tafel. Ik dacht nog ‘Goh wat lief, een lekker etentje!’. Bij het dessert vroeg hij mij of ik met hem wilde trouwen.”

huwelijksaanzoek

Matthijs (32)

“Mijn vriend en ik wonen in een appartement op de 3e etage. Hij heeft wat vrienden en familie opgetrommeld en die stonden in het grasveld waar wij vanaf ons balkon op uitkijken. Zij begonnen ineens allemaal te roepen en te zwaaien. Toen ik samen met mijn vriend op het balkon stond, hielden zij allemaal letters vast die de zin vormden ‘Wil je met mij trouwen?’. Ja natuurlijk!”

Liza (28)

“Wij zijn vorig jaar verhuisd en wilden altijd in de woonkamer boven onze bank nog een fotolijstcollage aan de muur. Op een zaterdag waren wij daar samen mee bezig en hadden al snel alle posters en foto’s opgehangen. Een kwartier later vroeg mijn lief nog eens ‘Kom nog eens kijken of alles goed hangt, volgens mij mist er iets’. Toen had hij stiekem één lijst vervangen met de tekst ‘Wil je met mij trouwen?’. Ik zag het meteen!”

Mayke (26)

“Mijn vriend ging vorig jaar op z’n knieën tijdens de jaarwisseling. Heel onverwachts, maar ook kei leuk met al dat siervuurwerk om ons heen. En champagne was natuurlijk ook al aanwezig.”

Feline (33)

“Ik ben afgelopen de zomer ten huwelijk gevraagd op het strand in Curaçao. Wij zaten daar met ons gezinnetje gewoon lekker te genieten van de zon en een drankje toen Marc ineens allemaal lieve woorden begon te zeggen en uiteindelijk in het bijzijn van onze twee kindjes mij ten huwelijk vroeg.”

 

Britt (29)

“Mijn vriend heeft mij ten huwelijk gevraagd tijdens een avondje stappen in de kroeg waar wij voor het eerst gezoend hebben. De dj wist ervan af, en mijn vriend pakte op een afgesproken moment de microfoon. Ik dacht eerst nog dat het een grapje was, maar toen hij toch echt een ring tevoorschijn haalde, wist ik dat het geen impulsieve actie was.”

huwelijksaanzoek

Sarah (28)

“Mijn vriend ging op zijn knieën tijdens onze gender reveal party van ons eerste kindje. Dat was ook wel erg leuk, want al onze vrienden en familie waren ook bij dit moment aanwezig. Ik was dubbel overdonderd, eerst van de gender en toen van het aanzoek. Maar overladen met vlinders en liefde!”

 

MIRANDA (39)

“Toen ik 35 werd had mijn vriend een verrassingsweekend georganiseerd naar Barcelona. In dat weekend ben ik ook ten huwelijk gevraagd.”

HULYA (31)

“Wij waren op bezoek bij onze familie in Turkije en tijdens die trip heeft mijn vriend mij ook ten huwelijk gevraagd. Ik vond het heel bijzonder, want daar liggen onze roots en mijn oma was er nu ook bij aanwezig.”

INGRID (35)

“Ik ben in onze tuin ten huwelijk gevraagd. Niets spectaculairs hoor, maar we zaten lekker nog samen te BBQ’en en toen kwam het onderwerp ter sprake. En eigenlijk eindigde het gesprek met dé vraag. Of ik er meer van had verwacht? Nee, totaal niet. Al die poespas past niet bij mij en niet bij ons. Dit was voor mij al meer dan genoeg. Glimlach van oor tot oor!”

RENSKE (27)

“Mijn vriend had een briefje verstopt in een ballon en toen wij op ons favoriete festival stonden, blies hij de ballon op en mocht ik hem ‘laten knallen’. Het was daarna wel even zoeken naar het briefje haha.”

huwelijksaanzoek

Ben jij ook ten huwelijk gevraagd en wil je dat ook graag met ons delen?

Vertel ons dan jouw verhaal in de reacties. Altijd leuk om te horen!

 

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant