Maak kennis met SKYFLY Entertainment

Bij een onvergetelijke trouwdag speelt muziek en een spetterend feest natuurlijk een grote rol! Het organiseren van een bruiloft is echt maatwerk, de invulling is voor iedere bruiloft anders en daarbij kan goed entertainment niet ontbreken. SKYFLY Entertainment is dé specialist op het gebied van entertainment op jullie bruiloft. Wij hebben Marthe, sales medewerker bij SKYFLY, gevraagd om ons wat meer over het bedrijf te vertellen.

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Marthe Buijnsters – Embregts (ja net getrouwd ;)) en ik ben sinds 2022 werkzaam bij SKYFLY entertainment als sales medewerkster. Ik houd mij het meest bezig met de aanvragen die bij ons binnen komen, contact met trouwlocaties en het plannen van bezoeken aan trouwbeurzen. Het leukste om te doen vindt ik zelf de kennismakingsgesprekken met bruidsparen om hen meer informatie te geven over onze diensten en de mogelijkheden die wij aanbieden.

>> BEKIJK OOK DE BEDRIJFSPAGINA VAN SKYFLY ENTERTAINMENT >>

marthe-skyfly-lr

Kun je ons meer vertellen over SKYFLY?

SKYFLY bestaat al heel wat jaren en is in 2019 overgenomen door Remy, die zelf voorheen DJ was bij SKYFLY. Uit zijn liefde/passie voor muziek heeft hij er voor gekozen SKYFLY over te nemen en door te gaan onder de naam SKYFLY entertainment. Op dit moment zijn we een team van drie fulltime medewerkers en één marketingcommunicatie medewerkster. Samen zorgen we ervoor dat alles voor de bruidsparen en/of zakelijke klanten, op het gebied van entertainment goed geregeld is! De passie die wij allemaal hebben voor deze branche is zeker terug te zien in onze manier van werken. Je merkt heel goed dat wij allemaal op onze eigen manier bij SKYFLY entertainment terecht zijn gekomen en ook allemaal onze eigen expertises hebben. Gezamenlijk zijn wij naar mijn idee een perfect op elkaar ingespeeld team binnen een hele leuke organisatie.

 

Van alles wat je tot nu toe hebt mogen doen… waar ben je het meest trots op?

Ik ben trots op elk geslaagd feest dat wij als team zijnde geregeld hebben, samen met het bruidspaar en/of de ceremoniemeester.

>> BEKIJK OOK DE BEDRIJFSPAGINA VAN SKYFLY ENTERTAINMENT >>

 

Welke ervaring, die je hebt meegemaakt in je werk, was het meest bijzonder?

Het gebeurt regelmatig dat je een bruidspaar spreekt waar je echt een hele leuke klik mee hebt. Bij deze bruidsparen ben je toch heel benieuwd hoe de avond verlopen is. Als je van dat bruidspaar dan nog een belletje of mailtje krijgt met hoe fantastisch de avond is geweest en jou nogmaals willen bedanken, maakt dat echt wel mijn dag. 

Aan welk bruidspaar heb je de meest warme herinneringen? En waarom?

Er is niet één specifiek bruidspaar die me echt bij is gebleven, omdat ik heel veel contact heb met diverse bruidsparen. Tuurlijk heb je met elk bruidspaar een andere klik, maar ik neem voor elk bruidspaar dezelfde hoeveelheid tijd en moeite. Je merkt ook bij collega’s dat er altijd een aantal bruidsparen zijn die je bijblijven. Waarom dit dan specifiek die bruidsparen zijn kan ik ook niet perse uitleggen. Toch een soort gevoel wat je in de tijd dat je voor dat bruidspaar bezig bent ontwikkeld denk ik.

>> BEKIJK OOK DE BEDRIJFSPAGINA VAN SKYFLY ENTERTAINMENT >>

Waarom kiezen bruidsparen voor jullie? Of waarom zouden aanstaande bruidsparen voor jou moeten kiezen?

Bruidsparen kiezen voor SKYFLY entertainment omdat wij kwaliteit leveren. Wij luisteren altijd naar de wensen vanuit de klanten en houden ons alle tijden aan de afspraken die zij maken met de locatie. SKYFLY entertainment biedt meer aan dan alleen een DJ en daardoor kunnen we altijd een totaal concept, op het gebied van entertainment bespreken/aanbieden.

Wat is kenmerkend voor jullie organisatie?

“Niet lullen maar poetsen” is een uitdrukking die ik vaak in mijn hoofd heb. Als er wat gedaan moet worden, hup meteen aanpakken en afhandelen zodat het ten eerste niet te lang duurt en ten tweede hetgeen meteen geregeld is. Dat geeft een fijn gevoel!

Wat is de grootste blunder die je hebt meegemaakt?

Pootjes niet uitdraaien bij de aanhanger waardoor deze inzakte toen er een collega in ging staan. Gelukkig geen gewonden maar wel weer een leerpuntje voor de volgende keer.

Welke adviezen zou je aanstaande bruidsparen willen meegeven?

Als het goed is trouw je maar één keer. Zorg daarom echt dat alles helemaal naar jullie eigen zin en smaak is georganiseerd. Maak geen onnodige kosten maar bespaar zeker niet op de belangrijkere elementen. Voor de feestavond denk ik dat het vooral belangrijk is te bepalen hoe je deze avond voor je ziet en hier ook je gasten in mee te nemen. Zonder de gezelligheid van jullie gasten is een feestavond lang niet zo leuk! Je feestavond is daarnaast echt de afsluiting van jullie bijzondere dag dus maak hier een ervaring van om nooit te vergeten.

>> BEKIJK OOK DE BEDRIJFSPAGINA VAN SKYFLY ENTERTAINMENT >>

Wat zijn praktische tips die je kunt delen over m.b.t. vakgebied?

Denk na over je opening! Gasten gaan echt niet eerder de dansvloer op voordat de avond wordt geopend door het bruidspaar.

Wat zou je nog meer willen delen?

Neem zeker een kijkje op onze website, ga een kennismakingsgesprek aan en bespreek al jullie wensen met het SKYFLY team zodat we de avond helemaal naar jullie wensen kunnen maken.
Onthoud goed: ALLES IS MOGELIJK, BEHALVE EEN LEGE DANSVLOER!

Waar kunnen we SKYFLY volgen en wat deel je daar zoal?

We delen hier informatie en bieden inspiratie met betrekking tot verschillende onderwerpen die allemaal te maken hebben met de trouw- en zakelijke branche.

https://skyfly.nl/
https://www.instagram.com/skyflynl/
https://www.facebook.com/SKYFLYnl
https://nl.pinterest.com/skyflynl/

 

>> BEKIJK OOK DE BEDRIJFSPAGINA VAN SKYFLY ENTERTAINMENT >>

SkyFly Entertainment Brabant
SkyFly Entertainment Brabant

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant