Online een openingsdans aanleren?

Online een openingsdans aanleren?
Dé trend van dit moment en 100% bewezen dat het kan! Een openingsdans aanleren kan iedereen. Dansschool Mooiste Dans biedt bruidsparen de mogelijkheid om online een openingsdans in te studeren. Deze dansschool is daarmee uniek in Nederland en misschien biedt dit juist de uitkomst voor jullie.

Eigenaresse Simone van dansschool Mooiste Dans is een vakspecialist als het gaat om het begeleiden van bruidsparen naar één van de vele hoogtepunten tijdens de grote dag: de openingsdans. Haar motto: “Een openingsdans leren kan iedereen. Met de juiste focus en aandacht is alles mogelijk!”.

Dat het voorbereiden van een bruiloft veel tijd kost, weten we allemaal. Jullie moeten denken aan alle kleine details en veel beslissingen nemen. Dankzij de vele jaren ervaring en expertise van Simone als danslerares, weet zij als geen ander hoe je het voor bruidsparen zo gemakkelijk mogelijk kan maken. Bij de online ontwikkelde openingsdanscursus, waarin tevens voldoende persoonlijke aandacht zit verweven middels meerdere video calls, is dan ook alles tot in de puntjes voor jullie verzorgd.

Voel bij het maken van de keuze om dit online avontuur aan te gaan vooral of het bij jullie past. Het concept is immers uniek en soms maakt onbekend nog onbemind. 

openingsdans-bruiloft-brabant-mooiste-dans

´Wij zijn ontzettend blij met de hulp van Simone! We hebben de online cursus gedaan en het was echt meer dan we verwacht hadden. Iedereen stond versteld van onze openingsdans tijdens onze bruiloft. De cursus was duidelijk, goed opgebouwd en goed te volgen, terwijl wij allebei absoluut geen dansers zijn. We konden Simone altijd benaderen met vragen en ze denkt ontzettend fijn mee tijdens de online meetings. Wij zijn erg tevreden! Super bedankt Simone!´

Herkennen jullie dit?

  • Jullie zijn op zoek naar ideeën voor een openingsdans, maar hebben niet de inspiratie en kennis om deze zelfstandig in elkaar te zetten.
  • Jullie zijn niet makkelijk in staat om, vanwege jullie drukke agenda’s, samen op locatie les te nemen.
  • Jullie zijn een koppel dat het lastig vindt om te presteren onder druk (het goed moeten doen binnen een vastgestelde tijd).

Maar willen jullie dit?

  • Een openingsdans leren en geholpen worden door iemand met kennis en expertise om goed voor de dag te komen op jullie feest.
  • In jullie eigen tijd een spetterende dans aanleren en zo vaak als jullie willen, oefenen op momenten dat het jullie uitkomt.
  • Comfortabel in jullie eigen vertrouwde omgeving aan de slag gaan en jullie niet in bochten hoeven wringen om avonden te oefenen op een externe locatie.
  • Naast alle tips uit de video’s ook persoonlijke coaching op maat ontvangen.

Herkenbaar? Dan zou het online aanleren van een openingsdans best iets voor jullie kunnen zijn!

mooiste dans arjan en annemieke

“Door de video's en de begeleiding van Simone hebben we een prachtige openingsdans kunnen laten zien aan onze bruiloftsgasten. Het was geweldig! En we hebben enorm genoten van het proces daaraan voorafgaand. Lekker samen dansen! Simone is een ontzettend fijne docente. Ze geeft opbouwende feedback en legt de danspassen heel duidelijk uit. We zijn enorm te spreken over Simone en haar dansschool. We raden het een ieder aan om op deze manier een mooie openingsdans in te studeren. Als je twijfelt, go for it! Je krijgt er geen spijt van!”

Naast het online aanbod biedt Mooiste Dans ook zeker mogelijkheden voor het live aanleren van een openingsdans op maat. Kortom: Voor ieder wat wils!  Meer info vind je op de website: www.mooistedans.nl

Meer weten over Mooiste Dans?

Contactgegevens:
Mooiste dans
www.mooistedans.nl
Instagram: @mooistedans

Bekijk ook de bedrijfspagina van Mooiste Dans. 

mooiste dans online lessen

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant