Het Cachot

Trouwlocatie Het Cachot

Het Cachot is gelegen in vestingstad Geertruidenberg en is dé trouwlocatie van Brabant. Geertruidenberg heeft al meer dan 800 jaar stadsrechten. Vlak achter de historische markt ligt het Cachot op loopafstand van Fort Sint Gertrudis.

Deze sfeervolle, intieme locatie is gelegen tussen de bolwerken van Geertruidenberg. Jaren geleden diende het pand als wapenarsenaal en kruitopslag. Sinds 1988 is dit enkel nog geschiedenis en behoort het Cachot tot één van de evenementenlocaties van HIER. Locaties. Met zijn sfeervolle uitstraling, kroonluchters en prachtige open haard is het Cachot dé geschikte trouwlocatie voor jou.

Unieke trouwlocatie

Het Cachot bestaat uit één zaal. Het siert zich door zijn prachtige bloemstukken, romantische kroonluchters en privé ligging. Mede dankzij het ruime buitenterras is deze locatie geschikt voor zowel een binnen als buiten bruiloft. Geef elkaar het ja- woord voor de open haard en proost vervolgens op de liefde met je geliefden op het tot in detail aangeklede terras. Ook voor het diner is het Cachot de perfecte locatie. Dineer aan één lange tafel met je familie en vrienden. Feest en vier vervolgens nog even tot in de late uurtjes de liefde.

HIER. wordt jouw trouwdag hoe dan ook onvergetelijk!

Zien jullie jezelf hier al trouwen? Onze experts nodigen je graag uit op het Cachot.

Lees hier ook het blog artikel over deze trouwlocatie>

 

Bekijk ook de video van de styled shoot die wij op het Cachot hebben georganiseerd >>

3 reviews

 1. Heel goed

  Door omstandigheden was het niet mogelijk om bij de accommodatie van onze eerste keuze te trouwen. Twee maanden voor onze grote dag zijn we terecht gekomen bij Het Cachot. De ervaring was overweldigend en overtrof iedere verwachting. Door goed contact is het gelukt om binnen twee maanden een hele bruiloft te plannen. Al onze wensen konden worden uitgevoerd, inclusief een lactose en glutenvrij diner voor de bruid. De medewerkers zijn geweldig, de locatie is prachtig en dit alles maakte de dag van ons leven compleet.

 2. Zeer tevreden

  9-7-2022 getrouwd bij het Cachot. Het was fantastisch. Het was geen enkel probleem om onze 60 gasten de ceremonie bij te laten wonen. Buiten het proost moment gehad en binnen werd alles razendsnel omgebouwd en kon ons top feest beginnen. Personeel dacht goed met ons mee en deed enorm z’n best om ons trouwfeest tot een succes te maken. Dank aan Lindsey voor de fijne gesprekken tijdens voorbereiding.

 3. Zeer tevreden

  1-7-2022 was onze trouwdag! We hebben het diner, de ceremonie en het feest gehouden bij Het Cachot.
  We voelde ons er erg welkom en er is veel mogelijk. Wat ik vooral als prettig heb ervaren is dat er word meegedacht en er word snel geschakeld! Het Cachot is erg sfeervol. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en zouden het zo weer overdoen!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023