Plan de bruiloft die echt bij jullie past

Sluit je ogen eens: hoe zie je jullie bruiloft voor je? Wat mag niet ontbreken en wat past écht bij jullie? Optimaal genieten van je mooiste dag is alleen mogelijk als je 100% jezelf kan zijn. Daarom is het belangrijk dat alle elementen tijdens jullie dag bij jullie passen.

Je helemaal thuis voelen op je bruiloft, dat gunnen wij ieder bruidspaar. Er zijn tal van mogelijkheden om jullie bruiloft helemaal eigen te maken. Kristel van Dijk, eigenaresse van Belevenismaker Wedding & Events deelt haar kennis en ervaring. Laat je inspireren! 

Trouwlocatie 

Je thuis voelen begint bij een locatie. In iedere regio zijn er tal van toffe locaties waar je kan trouwen of zelfs de hele dag kan beleven. En je kan zelfs verder kijken dan officiële trouwlocaties, want in veel gemeentes kun je een aanvraag doen om een locatie te laten benoemen tot eenmalige trouwlocatie. Trouwen in je eigen tuin, in het bos of op een dakterras met uitzicht. Vraag bij de gemeente na wat mogelijk is en welke kosten eraan verbonden zijn. Wees voorbereid en op tijd, want iedere gemeente werkt weer anders.

Dagindeling

Maak van jullie bruiloft ook echt jullie dag met een passende dagindeling. Bedenk wat jullie belangrijk vinden en waar jullie van houden. Uitgebreid tafelen, een knallend feest of een intieme borrel? Kies voor een indeling die jullie een relaxt gevoel geeft en waarbij je de liefde ook echt bewust kan vieren met al jullie gasten. Hebben jullie bijvoorbeeld al eens nagedacht over een avondceremonie? Geen onderscheid tussen dag- en avondgasten, maar gewoon met iedereen erbij. Het draait immers om het trouwen. En na zo’n liefdevolle ceremonie zit de energie er gelijk goed in om er een fantastische avond van te maken!

Bekijk ook het bedrijfsprofiel van de belevenismaker>> 

 

Persoonlijke ceremonie

Zonder ceremonie geen bruiloft. Dit speciale moment tijdens jullie trouwdag is natuurlijk een van de belangrijkste momenten van de dag. Hebben jullie al nagedacht over wie jullie gaat trouwen? En wie jullie love story gaat delen met jullie gasten? Zeg ‘ja’ tegen persoonlijk en kies voor een (zelfstandig) trouwambtenaar die oprecht betrokken is. Iemand met wie je niet uitgepraat raakt over jullie liefde, maar ook iemand die je genoeg vertrouwt om je te laten verrassen. Een persoonlijke trouwambtenaar vertelt niet alleen, maar verbindt ook. Letterlijk ‘in de echt’, maar ook door jullie en jullie gasten te laten sprankelen.

Belevenismaker-brabant-weddingplanner (6)

Liefde gaat door de maag

Laat je gasten kiezen uit meerdere smaken. Kies voor een sweet table! Een tafel vol met lekkere taartjes, cupcakes en donuts. Ben je niet zo’n zoetekauw? Wie zegt dat een ‘sweet table’ zoet moet zijn? Ook voor hartige lekkernijen is er vast plaats. Geef er je eigen draai aan en geniet. Je bent een Brabantse Bourgondiër of niet. Of wat dacht je van een ijstaart na het diner? Loopt het water je al in de mond?

 

Let’s dance!

Knikken je knieën al als je denkt aan een openingsdans, bedenk dan of jullie jezelf er wel een plezier mee doen of hulp willen. Tegenwoordig zijn er diverse dansbedrijven die je met veel passie en plezier een openingsdans leren om je gasten te doen verbazen. Hoe leuk is het om samen dit geheimpje te hebben. Past een openingsdans niet bij jullie? Denk dan aan een verrassende entree. Spring samen door een doek, laat een video van jullie twee zien of pak de microfoon, bedank je gasten en proost samen.

BEKIJK OOK HET BEDRIJFSPROFIEL VAN DE BELEVENISMAKER>> 


Aftershoot

Is er weinig tijd om tijdens de bruiloft samen foto’s te maken? Of is de trouwlocatie te ver van de plek waar jullie fijne herinneringen hebben? Regel met jullie fotograaf een aftershoot. Het is simpelweg een fotoshoot na jullie bruiloft, maar niet minder speciaal. De spanning is weg, de liefde bezegeld en je hebt alle tijd. Maak foto’s op een locatie waar jullie graag samen komen, bijvoorbeeld in een stad of op het strand. Dat je jurk vies en nat wordt, maakt niet zo veel meer uit. En hoe leuk is het om jullie trouwkleding nog een keer te dragen?

Belevenismaker-brabant-weddingplanner (4)

Wil je nog meer inspiratie en tips voor jullie dag?

Mensen een leuke tijd bezorgen, iets laten beleven, ontroeren, de tijd laten vergeten en tegelijkertijd een herinnering meegeven. Als weddingplanner, professioneel ceremoniemeester en trouwambtenaar. Ik ben er voor de momenten die er toe doen, de momenten waarvoor we leven. En dat maakt mij Belevenismaker.

Gaan we samen aan de slag, dan kies je voor enthousiasme, creativiteit, overzicht, fijn contact en plezier! Niet geheel onbelangrijk, want óók de voorbereidingen zijn al een feestje. Ik vier dat feestje graag met jullie mee, zodat we samen zorgen voor een bruiloft waar nog lang over nagepraat wordt.

Ga naar www.belevenismaker.nl en boek een trouwadviesgesprek of plan een gratis kennismaking met mij als jullie ceremoniemeester of weddingplanner. 

BEKIJK OOK HET BEDRIJFSPROFIEL VAN DE BELEVENISMAKER>> 

 

Contactgegevens:

Kristel van Dijk

www.belevenismaker.nl
@belevenismaker.nl

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant