Trend: Droogbloemen op je bruiloft

Bruiloften met droogbloemen zijn helemaal van deze tijd! Op jullie trouwdag zorgen droogbloemen voor een warme en zachte uitstraling. Kiezen jullie ook voor prachtige droogbloemen op jullie grote dag?

Ze zijn bijna niet meer weg te denken op veel bruiloften: Droogbloemen.
Op een bruiloft zorgen droogbloemen vaak voor een romantische en onvergetelijke sfeer. Op jullie grote dag zelf zorgen deze droogbloemen voor een prachtig plaatje, maar zelf jaren na jullie bruiloft kun je nog plezier hebben van deze prachtige bloemen. Als je de droogbloemen goed verzorgd kun je ze voor altijd bewaren. 


Foto: Inge Pieck

Bruidsboeket met droogbloemen

Hét bruidsboeket is een eyecatcher op jullie bruiloft. Vanaf het moment dat je als bruid binnen gelopen komt straal je helemaal. Met een mooi boeket straal je nog eens extra! Je kunt er voor kiezen om een boeket met uitsluitend droogbloemen te kiezen of in een combinatie met verse bloemen. De prachtige droogbloemen zorgen voor een fluffy uitstraling in je bruidsboeket.

Droogbloem verwerkt in de corsages

De puntjes op de i zetten met de mooiste corsages! Denk aan een mooie accessoire rond de arm van de bruid of een prachtige speld op het kostuum van de bruidegom. Droogbloemen zijn zeer geschikt voor een mooie corsage. Om een mooi geheel te krijgen kun je de droogbloemen uit het bruidsboeket met de corsages laten matchen. 


Foto: Inge Pieck

Trouwlocatie vol met droogbloemen

De mooiste droogbloemen als decoratie op jullie trouwdag zijn onmisbaar! Een van de meest populaire droogbloemen zijn Pampagras (cortaderia). De pluimen zorgen voor een zomerse, zachte, luchtige sfeer. Deze droogbloem is goed te combineren met allerlei andere droogbloemen of echte bloemen. Je kunt er prachtige creaties mee maken. Droogbloemen kun je op allerlei manieren verwerken. Denk bijvoorbeeld aan grote bloemstukken bij de entree, als tafeldecoratie, bij de ceremonie, als decoratie bij de fotoshoot of als aankleding van de feestlocatie. Jullie kunnen alles helemaal naar wens stylen. 

Thema met droogbloemen

De sfeer van droogbloemen laat ons denken aan bohemian sferen. In een bohemian sfeer zijn natuurlijke materialen een must. Vooral rotan, riet en hout staan centraal bij deze sfeer. Door deze materialen te combineren krijg je een erg warme uitstraling. 


Foto: Inge Pieck

Trouwen met droogbloemen

Wij zeggen ‘ja’ tegen bruiloften met droogbloemen. Deze trend past helemaal in deze tijd, maar wij weten zeker dat droogbloemen over enkele jaren nog steeds populair zijn.

Kiezen jullie ook voor een bruiloft met droogbloemen?

Foto: Inge Pieck

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant