Trouwen in Brabant

Ga je binnenkort trouwen in Brabant? Laat je inspireren door de unieke kenmerken die onze provincie te bieden heeft en maak van jullie bruiloft een onvergetelijke dag.

Brabant is een prachtige provincie om in te trouwen. De gezellige dorpjes, prachtige natuur, vele riviertjes en meren creëren de perfecte sfeer voor jullie trouwdag. Met ruim 2,4 miljoen inwoners in Brabant zijn er jaarlijks veel bruidsparen die trouwen in  Brabant. 

De mooiste natuur

Jullie kiezen om te trouwen in Brabant en zijn opzoek naar de perfecte trouwlocatie. Gelukkig heeft Brabant veel toffe trouwleveranciers die een locatie aanbieden om te trouwen. Denk bijvoorbeeld aan te gekke kastelen, mooie tuinen en prachtige binnen locaties. Het is ook fantastisch om in de natuur van Brabant te trouwen. Bespreek met jullie trouwleverancier of het eventueel mogelijk is om in een tent te trouwen in de meest sprookjesachtige omgeving.

 

Foto: Pleuni van der Plas Bekijk de volledige styled shoot en meewerkende leveranciers hier. 

Worstenbroodje op jullie bruiloft

Ook komen er fantastische cateraars uit Brabant. De hapjes en diners die ze verzorgen kunnen erg varieren. Denk bijvoorbeeld aan een luxe 5-gangen diner of een lekker Brabants worstenbroodje. Met veel trouwleveranciers uit Brabant kun je een proefsessie plannen. Op deze manier kunnen jullie de heerlijkste hapjes alvast voorproeven en een keuze maken voor jullie grote dag. 

Bruidstaart of Bossche Bol

Echt Brabants is natuurlijk een heerlijke chocolade bol! Tijdens het taartmoment kunnen jullie kiezen voor een prachtige bruidstaart, maar jullie kunnen ook kiezen om allerlei kleine gebakjes of Bossche bollen te serveren. Bespreek samen met jullie leveranciers wat jullie wensen zijn qua smaken en stijl. 

Laten we proosten

Laten we proosten op het leven! Laten we proosten op het bruidspaar! Proosten met een heerlijke bubbel of bespreek met jullie trouwleverancier dat jullie het nét iets anders willen. Wat dachten jullie van proosten met een heerlijke Brabantse Schrobbelèr? Proost!

Foto: Eline Nijburg Bekijk de volledige styled shoot en meewerkende leveranciers hier. 

Brabantse nachten zijn lang

Zoals jullie hebben gelezen heeft Brabant veel te bieden! Kijk in ons zoekoverzicht voor de meest toffe trouwleveranciers uit de provincie Noord-Brabant. Jullie kunnen samen met jullie droomleverancier een kennismakingsgesprek inplannen en wellicht voelen jullie de gezellige, warme Brabantse klik en kunnen jullie samen toewerken naar jullie droomdag!


Geniet van alle voorbereidingen! Geniet van jullie trouwdag! En onthoudt goed… Brabantse nachten zijn lang, houdoe!

 

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant