Trouwen in de sneeuw

Willen jullie trouwen in de sneeuw? Dat is fantastisch! De witte sneeuw zorgt voor een romantisch, sfeervol en sprookjesachtig plaatje. In dit artikel lees je alles over trouwen in de sneeuw en kun je de sfeer proeven van een echte winter bruiloft.

In februari van dit jaar was het dan zover! Het ging sneeuwen! Brabant was in mum van tijd veranderd in een sprookjesachtige wereld. Een prachtig plaatje om te zien en hoe geweldig is het om te trouwen in de sneeuw! 

 

Trouwen in de sneeuw is niet alleen fantastisch, maar ook romantisch en sprookjesachtig. Je kunt een prachtige fotoshoot in de sneeuw houden en daarna genieten van een heerlijk kopje warme chocolademelk. Koud hoeft het niet te zijn. Geniet van het zonnetje en zorg dat je een bolero, jasje of dekentje bij je hebt om lekker op te warmen. De witte wereld zorgt voor een onvergetelijke aankomst en binnen kan het feest verder doorgaan.

Trouwen in de sneeuw 11
Trouwen in Brabant 4
Trouwen in de sneeuw 1

De bruid heeft gekozen voor een prachtige stijlvolle jurk met een mooie lijn van knoopjes die sierlijk de mooie lijnen van de bruid accentueren, de leuke kante mouwtjes maken de jurk helemaal af.

Trouwen in de sneeuw 7
Trouwen in de sneeuw 8

De bruidegom draagt een op maat gemaakt kostuum van Italiaanse stoffen. Het leuke gilet met de witte knoopjes zorgt voor een niet al te stijf effect.

Trouwen in de sneeuw 20
Trouwen in Brabant5
Trouwen in de sneeuw 15
Trouwen in Brabant 6
Trouwen in de sneeuw 17
Trouwen in de sneeuw 18

Om familie en vrienden uit te nodigen voor deze winter wedding hebben we in de kaart een groene tak verwerkt wat een knipoog geeft naar de wijngaard die deze prachtige locatie rijk is.

Diezelfde tak zie je ook terugkomen in de binnenkant van de envelop. De groene kleur van de envelop past goed bij de natuurlijke uitstraling die de Winter wedding dankzij de sneeuw bevat.

Om weer die extra chique Touch te geven zijn de menukaarten met witte wax gestempeld. Als je goed kijkt zie je in de roomwitte wax het detail terug van de symbolische tak “with a taste of Italy”.

Voor deze Winter Wedding hebben we gebruik gemaakt van het buitenbeeld sneeuwwit in combinatie met pasteltinten en de kleur goud voor het luxe accent.

Trouwen n Brabant 1
Trouwen in de sneeuw 19
Trouwen in Brabant 3
Trouwen in de sneeuw 13
Trouwen in Brabant 7

Wat betreft de bloemenstyling heeft de bloemstylist zichzelf uitgedaagd om met heel weinig typen bloemen een wauw effect te creëren. 

Zo zie je dat het bruidsboeket alleen uit witte rozen bestaat. Maar met een paar twists maak je er meteen iets unieks en eigentijds van. Zo is het boeket ‘nonchalant’ opgemaakt. En om het net een edge te geven heeft zij er enkele zwarte ruscus bladeren aan toe gevoegd. 

De backdrop is op eenzelfde manier ontworpen. Het bloemstuk is passend gemaakt voor een hexagon, door het bloemstuk in een ietwat diamanten vorm op te maken. Het bloemstuk bestaat in het geheel uit prachtige, kraak witte lysianthus bloemen. Om het weer een edge te geven, vind je witte asparagus takken erdoorheen. Leuk, als knipoog naar de sneeuw.

Trouwen in de sneeuw 6
Trouwen in de sneeuw 14
Trouwen in de sneeuw 4
Trouwen in de sneeuw 12
Trouwen in de sneeuw 5

Buiten in de sneeuw “schiet” je natuurlijk de mooiste plaatjes en met het uitzicht van de wijngaard, het “Anton Pieck achtige tafereel” wat achter het bruidspaar zich afspeelde, was het ondanks de kou nog lastig om weer terug naar binnen te gaan.

Het moment van proosten was daar. In de prachtige Rome zaal waar de vaten wijn goed dienstdoen als pilaren voor onze mooie bloemstukken en de prachtige Wedding Cake klaar stond om aangesneden te worden.

De Weddingcake is mooi door eenvoud. De cake is onder gespetterd met eetbaar goud voor een luxe uitstraling. De binnenkant is heerlijk gevuld met Zwitsers room en echte aardbeien. Een weddingcake moet niet alleen mooi zijn maar natuurlijk ook letterlijk in de smaak vallen bij je gasten.

Trouwen in Brabant 2

Neem contact op met A taste of Italy weddings en maak kennis met het geweldige Winter Wonderland team:
Fotograaf: Eline Nijburg Photography
Weddingdress: Look of Love Bridal
Maatkostuum: Omaggio house of Tailors
Bruidstaart: Weber en Weber Supreme bakery
Bloemstylist: Violetera
Haar en make-up: Events by Loes
Weddingstationary: Befreckled Web Design
Locatie: Winselerhof

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant