Trouwen met een stoer randje in Brabant

Trouwen met een stoer randje, ook dat kan heel romantisch en chic zijn. Diverse trouwleveranciers hebben hun krachten gebundeld tijdens deze styled shoot. Lees en kijk verder voor deze prachtige beelden.

Organiseer een stoere bruiloft

De leveranciers van deze styled shoot willen jullie graag meenemen naar een stoere, romantische en toch chique bruiloft. Waarschijnlijk ben je al een hele tijd aan het dromen over jullie bruiloft. Misschien zijn jullie zelf al begonnen met het organiseren van jullie bruiloft. Houden jullie niet zo van een traditionele bruiloft, maar willen jullie juist een stoer randje aan jullie bruiloft geven? Laat je dan vooral inspireren door deze prachtige beelden!

Stoere trouwlocatie

De locatie van deze styled shoot is een locatie waar je van kunt dromen. Een prachtige omgeving waar je zowel buiten als onder een mooie sfeervolle overkapping een prachtige sfeer neer kunt zetten.

Stoere sfeer creëren doe je zo:  

Door een mooi kleurenpalet waar net wat meer lef voor nodig is, wordt de gehele sfeer enorm benadrukt. Een prachtige zwarte stationary in combinatie met het nude, de aardetinten en de echt zijden kwastjes geven een chic en stoer effect. Deze kleuren komen ook terug bij de tafelstyling en de prachtige bloemen. De bloemstukken zijn niet van standaard bloemen gemaakt maar juist met materialen die een wat stoerdere uitstraling geeft. Hierdoor komt de backdrop ook prachtig tot zijn recht: stoer, groots en passend in elk thema. In combinatie met een prachtige romantische jurk en het customized leren jasje krijgt het totaal plaatje een stoerder randje. Het mooie groene pak van de bruidegom past mooi in het kleurenpalet. Doordat de bruidstaart helemaal gemaakt is op de kleuren van het palet staat deze ook te stralen op de tafel. Jammer om hem op te eten want hij is zo gaaf!

Wild Wedding

Lekker los en jezelf kunnen zijn, genieten van elkaar en de liefde vieren. Dat kan op alle manieren precies zoals die bij iedereen past. Hoe gaaf dat je gewoon je Dokter Martins schoenen kunt dragen en een customized leren jasje aan kunt houden. We ‘love to be wild’!

Deze toppers hebben aan deze styled shoot meegewerkt:  
Concept & Styling: @blush_weddings_nl
Fotografie: @demis_design
Styling rentals: @velvetgreen_rentals
Backdrop: @blush_weddings_nl
Bruidsjurk: @queensbruidsmode
Customized leren jasje: @aim_your_wedding
Trouwpak: @suitsbyqueens
Bruidstaart: @mirunascakes
Trouwringen: @ringsoflove_trouwringenthuis
Stationary: @studiosjoege
Hoeden: @spicyscarvesamsterdam
Bloemstyling en locatie: Atelier Grenier, Helma Verdonschot
Modellen: @karlijnvandenbeucken en @robvdschoor

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant