Inspiratie voor een backup trouwplan

Trouwen tijdens de coronapandemie blijft spannend, maar met een backup plan kan jullie bruiloft altijd doorgaan! Gelukkig zijn er in Brabant veel opties mogelijk.

Durven jullie je bruiloft al te plannen voor komend jaar? Wij begrijpen dat dit erg spannend is in de omstandigheden waarin we nu leven. Het is slim om een backup plan te maken, zodat je zeker weet dat jullie grote dag door kan gaan!

Openingsplan

Rijksoverheid heeft een openingsplan opgesteld waarin stap voor stap de samenleving wordt geopend. Op de website van Rijksoverheid lezen jullie precies welke coronamaatregelen er stap voor stap verdwijnen. Helaas kunnen wij nog niet vertellen hoe snel dit gaat. Dit hangt af van het aantal corona-patiënten in de ziekenhuizen. Het blijft daarom heel belangrijk om ons nu nog goed aan de basisregels te houden. Des te sneller kunnen we weer een grootse bruiloft geven!

Lees hier het openingsplan van Rijksoverheid.

Plan B voor jullie bruiloft

Omdat we nu nog steeds niet kunnen vertellen wanneer alles weer normaal is, is het misschien een idee om een backup plan voor jullie bruiloft te bedenken. Op deze manier kunnen jullie toch alvast jullie droombruiloft van de zomer van 2021 of jullie trouwdag in 2022 plannen. Houdt rekening met vragen zoals:

  • Willen jullie trouwen met een beperkt gezelschap van max. 30 of 50 personen?
  • Willen jullie trouwen met de anderhalve meter afstandsregel?
  • Willen jullie trouwen met een mondkapje?

Het is belangrijk dat jullie samen bedenken onder welke omstandigheden jullie trouwdag wel of niet door kan gaan. Jullie wensen kunnen jullie met jullie leveranciers bespreken en samen komen jullie met plan A en plan B voor jullie bruiloft.

Corona bruiloft

Trouwen in Brabant heeft voor jullie al veel inspiratie verzameld om een bruiloft te organiseren in tijden van deze coronapandemie. Willen jullie alvast inspiratie opdoen? Dat kan! Misschien zijn deze artikelen ook interessant voor je:

Organisator & weddingplanner: @Gladysevents
Fotografe: @laura.fotostudio
Styling: @styling_by_annmariage
Locatie: @beej_oda_venray
Catering: @de_beejekurf_venray
Bruidstaart: @bliss_of_cake
Bloemwerk: @september_venray
Licht & special effect: @stagecrewevents
Filmcrew: @dennisveldersfilm
Bruidsjurk & kostuum: @kooningstheweddingpalace
Muah: @bynatalievisagie
DJ: @dj_rico
LedLichten: @ledlichtletters.nl
Fotobusje: @fotobusje.nl
Stationery + welkomstbord: @viermetliefde en @lin.designed
Tent: @liffin_events
Materialen huur: @versleijen_verhuur
Modellen: @dncn.duncan & @samiracnrd​

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant