Unieke trouwlocatie in Brabant

Zoeken jullie naar een unieke trouwlocatie in Brabant? Dan is het Noordbrabants Museum zeker een geschikte trouwlocatie voor jullie bruiloft!

Zijn jullie op zoek naar een droomlocatie voor jullie bruiloft? Zoek dan niet langer verder, maar neem een kijken bij Het Noordbrabants Museum. Dit is een zeer unieke trouwlocatie waar je van wegdroomt. Jullie bruiloft wordt een waar sprookje wanneer je trouwt op deze unieke trouwlocatie.

Trouwen in een Brabants museum

Bij Het Noordbrabants Museum kun je niet alleen terecht voor het officiële ja-woord, maar ook voor de receptie, het diner en het feest. De prachtige en romantische zalen en tuinen spreken gegarandeerd tot de verbeelding.

Trouwen in Noord-Brabant

Wisten jullie dat er in Noord-Brabant in iedere gemeente wettelijk getrouwd kan worden? Iedere gemeente hanteert zijn eigen trouwtarieven en opties. Zo kunnen jullie ook kiezen om op een andere locatie te trouwen. Wel moeten jullie vooraf bij de desbetreffend gemeente informeren aan welke eisen de locatie moet voldoen. Zo kun je ook kosteloos trouwen op bepaalde dagen. Houdt er dan wel rekening mee dat de ceremonie dan niet erg persoonlijk is.

HOe groot moet onze trouwlocatie zijn?

Een belangrijke vraag voor het vinden van een droomlocatie is hoe groot de locatie moet zijn. Zorg dat de locatie niet te klein, maar zeker niet té groot is voor het aantal gasten die jullie uitnodigen. Vraag vooraf aan de trouwlocatie hoe groot de trouwlocatie is, maar ook voor hoe veel personen bepaalde ruimtes geschikt is. Wij hanteren de volgende richtlijnen:

  • Voor de dansvloer rekenen wij ongeveer 1 vierkante meter per persoon
  • Voor een receptie rekenen wij ongeveer 2 à 3 vierkante meter per persoon
  • Voor een ceremonie rekenen wij ongeveer 2 vierkante meter per persoon

Photo credits, meet the team with Wedding professionals: 
Organisatie, concept & styling: @tothemoonandback_by_nadja
Fotograaf: @sannevanpinxten_fotografie
Bloemdesign & styling: @cosmosflowers_byjolijn
Venue: @hetnoordbrabantsmuseum
Weddingdress: @lookoflovebridal
Suit: @houseofreza
MuaH: @bibipeelenvisagie
Stationary: @studio.sproet
Rings: @juwelier_rooyackers
Modellen: @kellykimberlyy & @rosco.cyrus

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant