Verliefd Verloofd Getrouwd!

Zijn jullie ook al jaren verliefd, maanden verloofd en gaan jullie binnenkort trouwen? Laat je inspireren bij deze mooie locatie in Noord-Brabant met fantastische leveranciers.

Deze shoot is ontstaan naar een idee van de twee fotografen Kim van Kim Vos fotografie en Virginia van Pixels and stories. Samen wilden deze twee ambitieuze fotografen graag laten zien wat het resultaat kan zijn van één shoot en twee verschillende stylen fotografie. Samen met Marcella van Moment Weddings is de organisatie tot stand gekomen en is er een toffe groep leveranciers bij elkaar gekomen die dit geheel tot een prachtig eind resultaat hebben gemaakt.

Trendkleur trouwen roest

Op een unieke en hagelnieuwe locatie in het altijd mooie Brabant heeft deze groep leveranciers aan het begin van de herfst deze prachtige shoot met elkaar neergezet.
Glundr! Is een nieuwe parel van een trouwlocatie waar je terecht kunt voor een super intieme bruiloft en waar je zelfs met jullie kleine gezelschap kunt overnachten. Gastvrouw Ivon en haar familie geven je een warm welkom en meteen is de fijne sfeer voelbaar. De locatie is van alle gemakken voorzien en heeft zelfs een mooi wellness gedeelte. Jullie hoeven dus nergens meer naar toe.

Marcella van Moment Weddings richt zich als Weddingplanner op kleine en intieme bruiloften waardoor deze locatie een perfecte combinatie vormde.

Laat je inspireren door de warme kleuren voor jullie bruiloft. Om het geheel ook op bewegend beeld prachtig vast te leggen heeft Leandro van Wanderbros als videograaf een prachtige film gemaakt waarin je ook kennis maakt met de gezichten achter deze shoot.

In de bruidssuite kun je je als bruid in alle rust voorbereiden en klaar maken voor jullie unieke dag. De make-up voor onze bruid Ceylin is verzorgd door Celine visagie en samen met Inge van The Bridal bar hebben ze de bruid een prachtige look gegeven die perfect past bij de jurk van Queens bruidsmode. De jurk van Queens bruidsmode is perfect bij de shoot uitgekozen en geeft deze bruid een mooie elegante look.

Bruidegom Gregory draagt een perfect bij dit thema passend pak van Tailor made suits. Dit roest kleurige pak is nieuw in het ruime assortiment, en leent zich uitermate goed voor een herfst of winter bruiloft.

Als jullie gasten ontvangen worden op de locatie staat er een prachtig welkomstbord van Graphics by Mariel geheel in de style van jullie dag klaar. 

De tafelstyling is verzorgd door Ilse van Set Tables en samen met de stationary die Sylvia van de schoonschrijfster is dit toch een tafel waar je oneindig aan wilt dineren met jullie meest dierbare vrienden en familie.

Sylvia heeft stationary zo prachtig mooi gemaakt op handgeschept papier met de handgeschreven kaligrafie een echte eyecather. Van de save the date, uitnodiging, menu kaart tot het naamkaartje, alles in dezelfde style.

De locatie biedt diverse mogelijkheden om jullie ceremonie te voltrekken. Met de prachtige backdrop van Viori, en decoratie van Instyle styling is er een kleine en intieme ceremonie gecreëerd waar Sophie als trouwambtenaar een heel persoonlijke ceremonie heeft voltrokken.

Alle bloemen die je terug ziet komen op het welkomstbord, bij de ceremonie, op de diner tafel, taart en uiteraard het bruidsboeket zijn gecreëerd door Jamy van Viori Flowers & Design.

Na de ceremonie is er natuurlijk de taart, deze overheerlijke taart is een creatie van Cake Queen, en met recht is Agnes een Cake Queen, wat was dit een feestje om op te mogen eten!

De ringen die geheel passend bij het thema zijn gebruikt zijn van Rings of Love trouwringen thuis. Een uniek concept wat jullie als aanstaand bruidspaar van alle gemakken voorziet.

Virginia, Kim en Leandro hebben de hele dag op een prachtige unieke manier vast gelegd en ieder element komt tot zijn recht. Door deze drie toppers zie je één bruiloft op drie verschillende manieren, een extra cadeautje voor jullie als aanstaand bruidspaar.

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant