Even voorstellen: Tatiàna van Orsini Make-up Artist

In deze voorstelronde lees je van alles over Tatiàna van Orsini Make-up Artist.
Tatiàna is inmiddels twee jaar actief als Make-up Artist en weet hoe ze een bruid kan laten stralen op haar bijzondere dag, hoe de make-up mooi op foto’s overkomt en tegen elke emotie bestand is.

Wie ben ik…

In dit blog stellen we  Tatiàna van Orsini Make-up Artist uit Nuenen aan je voor. Ze is een Make-up Artist, dat wil zeggen dat ze een opleiding heeft gevolgd die aan de laatste trends en technieken voldoen met betrekking tot make-up.

Meer dan Make-up

Tatiàna laat alle bruiden stralen op de grote dag!
Daarnaast plant ze fashion en beauty shoots voor bijvoorbeeld mode en sieradenmerken en wordt ze ingehuurd door bedrijven om bijvoorbeeld het personeel zakelijk op te maken voor portretfoto’s voor websites.

De start

Tatiàna werkt al ruim 11 jaar als operatie-assistente in het ziekenhuis. Het zorgen voor mensen en ze op hun gemak laten voelen op een spannend moment vindt ze heerlijk om te doen. Tatiàna haalt graag het mooie in de mens naar boven met mijn positieve en stressbestendige instelling. Toen ze drie jaar geleden opzoek was naar een nieuwe uitdaging, moest die wel aan deze kenmerken voldoen. Ze was opzoek naar een uitdaging die dicht bij haar als persoon past, en waarin ze haar creatieve kant kon ontwikkelen. De keuze van Tatiàna is toen gevallen om zichzelf te verdiepen in make-up, omdat je er heel creatief mee kan zijn en de sterke punten van een persoon kan benadrukken.

Opleiding

Tatiàna heeft een opleiding gevolgd bij B Academy in Amsterdam. Deze opleiding staat hoog aangeschreven. Als ze iets gaat doen, wil ze het ook goed kunnen.

>> Bekijk ook de bedrijfspagina van Tatiàna van Orsini << 

Genieten van haar vak

Als Tatiàna ziet dat de dame tijdens het make-uppen meer en meer gaat stralen en zichzelf nog mooier en zelfverzekerd gaat voelen, weet ze dat haar missie geslaagd is. Dat geeft Tatiàna een heerlijk gevoel.

Ik ben trots op

Tatiàna is heel trots dat ze door een Nederlandse designer @dtcouture meegevraagd is naar Paris Fashionweek, nadat ze een campagneshoot met haar had gedaan. Dat is dan echt wel een kers op de taart voor het harde werk.

Bijzonder moment 

Iedere opdracht vindt Tatiàna anders en daardoor ook bijzonder. Iedere keer werkt ze met andere mensen, een ander team. Ze heeft al veel mensen leren kennen. Toch vond Tatiàna de volgende situatie heel bijzonder:
Tatiàna had een proefmake-up opgebracht bij een bruidje en ze wilde pas in de spiegel kijken als het “helemaal klaar was”. Toen ze het eindresultaat te zien kreeg, werd ze overmand door emotie. Met tranen in haar ogen was ze zichzelf aan het bewonderen en zei ze “oh… ik wist niet dat ik zoooo mooi was”. 

Tatiàna was sprakeloos.

De meest warme herinnering aan

Dat zijn voor Tatiàna Suus en Jeroen.
Suus is haar beste vriendinnetje, dus Tatiàna was ook haar getuige. De touch-up van de make-up voor de feestavond was tijdens de bijzondere dag even een klein momentje met z’n 2e. Suus in haar mooie jurk en Tatiàna die haar “even” voorzag van de feestlook, was heel bijzonder.

Kiezen voor Orsini Make-up Artist

Bruidjes kiezen voor Tatiàna, omdat hun smaak van make-up bij haar past. En Tatiàna denkt ook voor haar gezellige en positieve persoonlijkheid. 
Daarnaast werkt ze met luxe producten van onder andere MAC Cosmetics, Bobby Brown en Charlotte Tilbury en weet ze met welke producten en technieken je ervoor kan zorgen dat de make-up echt heel de dag blijft zitten en er fantastisch uitziet op de foto.

En die foto’s zijn vaak heel belangrijk voor bruidsparen. Vergeet niet dat je de rest van je leven die foto in de huiskamer hebt hangen!

>> Bekijk ook de bedrijfspagina van Tatiàna van Orsini << 

 

Specialiteit 

Tatiàna is goed in “naturelle make-up op de huid”. Ze houdt niet van dikke lagen foundation. Het moet zo natuurlijk mogelijk zijn, maar de oneffenheden, of de rode plekjes moeten natuurlijk wel weggewerkt worden.

Tips van Orsini Make-up Artist

  • Bespaar niet op je make-up. Die foto’s zijn een belangrijke herinnering van jullie dag, en daar wil je zo goed mogelijk opstaan. Zeker als ze een prominente plek krijgen in je woonkamer!
  • Bekijk het ‘portfolio’ van de Make-up Artist en zoek iemand die past bij jouw smaak van make-up
  • Vraag met welke merken ze werkt, is het met een lijn van de kruitvat, of met een merk van hoogwaardige kwaliteit? Je wil niet dat je er halverwege de dag als een panda uitziet.
  • Heeft de Make-up Artist een gerenommeerde opleiding gevolgd, of een paar YouTube filmpjes gekeken?
  • Heeft de Make-up Artist ervaring in bruidsmake-up?
  • Bel de Make-Up Artist eens, en kijk of het ‘klikt’, je wil toch een fijn persoon op je dag erbij hebben?
  • Zorg ervoor dat je huid in optimale conditie is voor je trouwdag. Dat kun je bijvoorbeeld doen door een (aantal) keer de schoonheidsspecialiste te bezoeken.
  • Kijk uit met de zon/zonnebank drie weken voordat je gaat trouwen. We willen allemaal een mooi bruin kleurtje, maar als je een verbrand huidje hebt, zal de make-up meer op je huid blijven liggen, dan samensmelten, waardoor het ‘natuurlijke effect’ verminderd wordt.
  • Ga voorbereid je proefmake-up in. Zoek plaatjes van “make-up die jij mooi vindt” en neem een foto van je jurk mee.

>> Bekijk ook de bedrijfspagina van Tatiàna van Orsini << 

Gegevens

De website: http://www.tatianaorsini.com
Daar vind je Tatiàna’s portfolio en tarieven. Stuur Tatiàna gerust een berichtje als je vragen hebt!
Mijn instagram-account is @tatianaorsini

Fotocredits foto’s 1, 4, 5 en 6:
Fotograaf: Kim Vos Fotografie
Make-up Artist: Tatiàna Orsini
Bloemen: Bruid & Bloem
Bruiden: Sanne Coolen & Isabelle van den Broek

Fotocredits foto’s 2 en 3:
Fotografen: Yara Photography en Kim Captein Photography
Make-up Artist: Tatiàna Orsini
Bruid: Myrthe Eleonore

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant