Trouwen op een privé eiland

Hoe bijzonder is het om te trouwen op een privé eiland in Brabant. De vele mooie groene plekjes en de rust creëren een unieke romantische setting voor jullie bruiloft.

Als Brabantse leveranciers hadden wij, Naomi en Pleuni, het plan een styled shoot te organiseren. We wilden ieder onderdeel van de dag speciaal maken. We hebben onze krachten gebundeld om een gezamenlijk plaatje neer te zetten waarin wij onze expertise, stijl en passie konden laten zien. Je zou kunnen zeggen, stiekem onze droombruiloft. Kijk je mee?

Budget bepalen bruiloft
Buiten trouwen

Favoriete moment

Het is moeilijk kiezen wat nou ons favoriete moment is tijdens een trouwdag. Vandaar dat ieder moment van de dag uitgelicht mocht worden! Iedere leverancier heeft evenveel bijgedragen aan de shoot, zodat we samen een geheel plaatje konden creëren.

Locatie

Al snel hadden we in gedachten wat voor shoot we wilden realiseren. De locatie speelde hierbij een grote rol. Tot iedereens grote verbazing ontdekten we een privé eiland in de bosrijke omgeving van Eerde (Veghel).

Een romantische locatie die veel mogelijkheden bood om alles uit de kast te halen omtrent styling.

Een groot voordeel aan deze locatie is dat je echt het gevoel hebt dat deze plek geheel voor jullie alleen bestemd is. Het is er rustig en overal waar je om je heen kijkt zijn de mooiste groene plekjes te vinden.

Visagie

We vonden het belangrijk om een realistisch beeld van de dag weer te geven, dus visagie kon aan het begin van de dag natuurlijk niet ontbreken. Zoë van Zoëlla koos voor een mooie look die goed paste bij de stijl die we voor ogen hadden en het kleurenpalet van het stylingplan.

Styling

De styling in combinatie met de stationary en bloemen zorgden voor een dromerig en ‘’na-zomerse’’ sfeer. De shoot moest tijdloos voelen, maar zeker passen in de tijd van nu. Daarom kozen we voor natuurlijke tinten, materialen en bloemen. Juist omdat we met rustige tinten hebben gewerkt, die op elkaar waren afgestemd, hadden we veel mogelijkheden om het groter aan te kleden zonder dat het ‘’too much’’ zou worden.

Daniëlle van Sweet Style had direct een plan voor ogen. Zij wist al onze ideeën om te zetten in werkelijkheid. Joris van Intens Bloemen snapte precies waar we naar op zoek waren, maar wist daar nog een schepje bovenop te doen door unieke bloemstukken te creëren die weer goed matchte met Daniëlle’s stylingplan.

Ceremonie en Stationary

De ceremonie moest klein en intiem aanvoelen. De backdrop moest een echte eyecatcher worden in combinatie met de bloemen, de meubels van Velvet Green en de rest van de aankleding. Nikki & Imli van Soetzappig zorgden voor de puntjes op de i. Zij hebben ervoor gezorgd dat de bruiloft heel ‘’echt’’ voelde. De stationary en het welkomstbord bij de ceremonie zorgden voor een moderne touch, in deze toch tijdloze shoot. Natuurlijk speelt niet alleen de omgeving een grote rol, maar ook de emotie. Ellen van Ellen Trouwt wist de ceremonie heel persoonlijk en liefdevol te begeleiden. We kozen voor een weggeef moment, het uitwisselen van geloften en een publiek.

 Bruidstaart

Liefde gaat ook door de maag! Het taartmoment en de picknick, moesten weer een intiem moment vormen. De tipi-taart, gemaakt door Jip van Jippies, paste helemaal in de buitensfeer naast het mooie water en zorgde voor een speels effect in de beelden. De culinaire gerechten gemaakt door Nathalie van By Nathalie tijdens de picknick zorgden ervoor dat het totale plaatje nog meer tot leven kwam.

Foto- en videograaf

Een foto-videoshoot mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een bruiloft. En hoe romantisch is dit dan tijdens het gouden uurtje! Het was belangrijk dat de beelden spontaan waren en ‘’in het moment’’.

Verder vonden we het ook erg belangrijk dat het uiteindelijke beeldmateriaal met elkaar matchte in kleur, stijl en gevoel. Het moest als het ware lijken alsof het door dezelfde maker was gecreëerd. Dat is waar de kracht van Pleuni en Naomi als beeldmaker duo ligt.

Waar voor ons de meest bijzondere elementen in deze shoot liggen is de combinatie van de gehele styling en de locatie. Het samenkomen van alle expertises van de leveranciers die hebben meegewerkt aan deze shoot, is wat het een totaalplaatje heeft gemaakt.

We hopen met deze shoot een heleboel toekomstige, Brabantse bruidsparen (of natuurlijk daarbuiten) te inspireren!

Organisatie: @naomi.pleuni
Locatie: Vlagheide Eerde
Fotografie: @pleunivdpas 
Video: @bynaomidiaz 
Styling & decoratie: @sweetstyle_weddingevent 
Bloemen: @intensbloemen 
Catering: @bynathalie.eu 
Taart: @jippies_
Stationary: @soetzappig 
MUAH: @muazoella
BABS/Trouwambtenaar: @ellentrouwt
Bruidspaar: @nadiabeekmans & Wiljon
Assistent: @izavandoorn
Meubilair: @velvetgreen_rentals
Trouwjurk: @kooningstheweddingpalace
Trouwpak: @latelier_tailoring
Ringen: @juweliervandekerkhof

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant