Originele manieren om je getuige te vragen

Het vragen van jullie getuigen is een speciaal moment. Met onze tips kunnen jullie van dit moment een blijvende herinnering maken.

Bij een bruiloft horen natuurlijk ook jullie getuigen, want zonder hen is er geen officiële bruiloft. Jullie getuigen horen jullie advies te geven en jullie bij te staan in mindere tijden. Het is daarom belangrijk dat jullie een goede klik hebben met de getuigen. Een getuige is daarnaast ook een belangrijk persoon tijdens de huwelijksvoltrekking. De getuigen beamen dat zij bij de huwelijksvoltrekking waren en daardoor is jullie huwelijk rechtsgeldig.
De getuigen zijn bijzonder en daarom vraag je vaak voor deze taak een speciaal persoon uit jullie leven. In dit artikel lees je ideeën om jullie getuigen op een speciale, leuke en originele manier als getuigen te vragen. 
 

>> Lees ook ons nieuwste blog:  “Hoe vraag je je getuigen? Wij geven je 17 cadeautips!”

 
 

Foto: Inge Pieck – Bekijk de volledige styled shoot en meewerkende leveranciers hier

Een persoonlijke speech

Het is erg persoonlijk en bijzonder als je jullie getuigen vraagt met een persoonlijk woordje. Je kunt dit woordje voorbereiden door een persoonlijke brief te schrijven of door middel van steekwoorden een speech houden tijdens een gezellig diner. 

Speciale herinneringen

Jullie kunnen de getuigen verrassen op een speciale plek. Misschien hebben jullie wel een speciale herinnering aan een bepaalde stad, restaurant of een andere originele plek? Door hem of haar hier als getuigen te vragen maken jullie samen nog extra herinneringen aan deze bijzondere plek.

Foto: Pleuni van der Pas – Bekijk de volledige styled shoot en meewerkende trouwleveranciers hier

Persoonlijke videoboodschap

We zijn allemaal steeds handiger met technische snufjes. Hoe leuk is het als je een persoonlijke video maakt voor je getuigen en hem/haar op deze manier te verrassen. Eventueel kun je hem/haar uitnodigen voor een filmavondje en de video onverwachts op te zetten.

Een blijvende herinnering

Geef de getuigen een mooi aandenken. Dit kan bijvoorbeeld een persoonlijk armbandje, een mooie ketting, een gegraveerd glas of een kistje vol herinneringen zijn. Door deze mooie herinnering kan je getuige ook nog ná de bruiloft vaak aan jullie mooie dag terugdenken.

Foto: Kelly van Rooijen Fotografie – Bekijk de volledige styled shoot en meewerkende leveranciers hier

Lees ook ons andere blogartikel over het vragen van jullie getuigen:

“Hoe vraag je je getuigen? Wij geven je 17 cadeautips!”

 
 
vragen-van-de-getuigen-donut want to marry without you
Foto: www.sweettart.nl

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant